Aktuelno 4

11.10.2024.

15:33

"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš

Jelena Karleuša progovorila je o svim detaljima sporazumnog razvoda sa sada već bivšim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ali i detaljima njihovog odnosa.

Izvor: B92.net

"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

U emisiji "4 i po žene" Jelena je rekla da ju je Duško zvao posle razvoda, na čijem potpisivanju inače nije ni prisustvovao.

"Meni je, na primer, Duško, pošto me zove, a ja se ne javljam na telefon, napisao poruku da mi moramo da budemo dobri zbog naše dece sada kada smo se razveli", rekla je Jelena i dodala:

Možda vas zanima

"Htedoh da mu napišem - što nismo bili zbog naše dece dobri u braku svih ovih godina? Što bih bila dobra sada, kada ne želim ništa da imam sa tobom", rekla je JK koja je takođe u ovom intervjuu priznala da je varala svog bivšeg supruga dok su bili u braku.

Karleuša priznala sve o preljubama: "Ja sam Duška varala, bila sam i s oženjenim"

"Ja sam njega varala onog momenta kad sam bila sigurna da ne voli ni on mene, niti da ja volim njega. Onda to više nije ni bila prevara, niti sam ja osećala da varam. Ne možeš da varaš nekog ko te ne voli i koga ne voliš, to nije prevara, to je veliko ništa."

Potom je otkrila da je bila sa oženjenim muškarcem, koji se zbog nje ostavio svoju ženu, iako ga je ona ubeđivala da to ne radi.

Možda vas zanima

Aktuelno

Jelena Karleuša isprovocirala bivše muževe FOTO

Jelena Karleuša i Baka Prase održali su lajv koji je izazvao burne reakcije u javnosti. Pevačica na svojim društveni mrežama od tada ne prestaje da deli objave koje se tiču lajva, a jednom je posebno "pecnula" bivšeg supruga Duška Tošića.

10:17

8.10.2024.

3 d

"Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema", izjavila je Jelena, pa pojasnila:

"Imala sam jednu avanturu sa oženjenim muškarcem i brže bolje sam se pokajala jer je on istog momenta ostavio svoju ženu. Nije to njemu bio nikakav brak, nego je farsa bila u pitanju. Ja sam bila ta koja ga je ubeđivala da se ne razvede", zaključila je Karleuša u emisiji "4 i po žene".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: