Aktuelno 1

11.10.2024.

21:00

"Ne smeš da masturbiraš na sceni, uhapsiće te": Madonin razgovor sa bratom uzburkao mreže VIDEO

Prošlo je nekoliko dana otkako je Madona odala počast svom preminulom bratu Kristoferu Čikoneu, koji je bio njen plesač, lični stilista i umetnički direktor.

Izvor: Index.hr

"Ne smeš da masturbiraš na sceni, uhapsiće te": Madonin razgovor sa bratom uzburkao mreže VIDEO
EPA-EFE/ANDRE COELHO

Podeli:

Njeni obožavatelji na društvenim mrežama i dalje dele njihove zajedničke snimke.

"Policija je ovde"

Jedna od tih snimaka prikazuje pokojnog Kristofera kako govori Madoni da je policija prisutna i da će je uhapsiti ako izvede scenu samozadovoljavanja na pozornici, izveštava Daily Mail.

"Policija je ovde. Večeras ne smeš da izvedeš scenu samozadovoljavanja jer će te uhapisti", kaže brat Madoni.

"Zaista? U redu, videćemo šta će se dogoditi", odgovara Madona sa smeškom. Kristofer je i dalje ozbiljan, upozoravajući je da će je, ako to učini, nakon nastupa stvarno uhapsiti.

Madona ga tada pita šta se tačno smatra samozadovoljavanjem, a on joj zatim objašnjava: "Kad gurneš ruku u međunožje."

Snimak, koja je postao viralan, zapravo je isečak iz dokumentarca "Truth or Dare".

Poznato je da su Madona i njen brat imali složen odnos, a 2000. godine su se javno posvađali, što je kulminiralo njegovom knjigom "Life With My Sister Madonna" iz 2008. godine.

Bili su u svađi

Iako je njihov odnos počeo da se narušava krajem 1990-ih, brat i sestra su se pomirili 2012. godine.

Kristofer je tada izjavio: "Ponovo smo u kontaktu, brat i sestra. Ne radim više za nju i to je bolje. Ponosan sam na nju. Možda nema glas poput Barbre Strejsend niti može  da pleše kao Marta Grejam, ali njena kombinacija talenta ju je učinila velikom i stvorila značajnu ostavštinu."

Kada je Madona otkrila da joj je brat preminuo, na Instagramu mu je posvetila emotivnu poruku u kojoj se prisetila njihovog razdoblja pomirenja.

"Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Neko vreme nismo razgovarali, ali kada je moj brat oboleo, našli smo put natrag jedno do drugoga. Pokušala sam da učinim sve da mu produžim život. Na kraju ga je jako bolelo, ali opet smo bili zajedno, držali se za ruke i plesali. Drago mi je što više ne pati. Niko nikada neće biti poput njega. Znam da negde pleše", napisala je.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: