Aktuelno 46

11.10.2024.

12:28

Karleuša priznala sve o preljubama: "Ja sam Duška varala, bila sam i s oženjenim"

Pevačica Jelena Karleuša je priznala da je prevarila sad već bivšeg supruga Duška Tošića dok su u bili u braku, kao i da je imala aferu s oženjenim muškarcem.

Izvor: b92.net/informer.rs

Karleuša priznala sve o preljubama: "Ja sam Duška varala, bila sam i s oženjenim"
Radule Perisic/ATAImages

Podeli:

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je potpisala papir za sporazumni razvod od Duška Tošića nakon 16 godina braka, a sada je javno priznala da je ona njega varala.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, pevačica nije mogla da kaže da li je i njen, sada već bivši suprug, nju varao, ali je dodala da o tome svakako nije i ne bi pričala.

"Zato što smatram da prosto neke stvari treba da budu u četiri zida i ako izađu na videlo, bračni drugovi treba da zajedno budu u tome. Ne znam da li me je varao, nisam imala dokaze" izjavila je Jelena, dodajući da je, ipak, i sama prevarila Duška, ali tek kada je shvatila da između njih više nema emocija.

"Ja sam njega varala onog momenta kad sam bila sigurna da ne voli ni on mene, niti da ja volim njega. Onda to više nije ni bila prevara, niti sam ja osećala da varam. Ne možeš da varaš nekog ko te ne voli i koga ne voliš, to nije prevara, to je veliko ništa ".

Potom je otkrila da je bila sa oženjenim muškarcem, koji se zbog nje ostavio svoju ženu, iako ga je ona ubeđivala da to ne radi.

"Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema", izjavila je Jelena, pa pojasnila:

"Imala sam jednu avanturu sa oženjenim muškarcem i brže bolje sam se pokajala jer je on istog momenta ostavio svoju ženu. Nije to njemu bio nikakav brak, nego je farsa bila u pitanju. Ja sam bila ta koja ga je ubeđivala da se ne razvede", zaključila je Karleuša u emisiji "4 i po žene".

Podeli:

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: