Aktuelno 0

10.10.2024.

19:19

Šon Didi Kombs prvi put pred sudijom zbog optužbe za seksualno zlostavljanje

Reper Šon Didi Kombs pojaviće se danas prvi put pred sudijom koji će voditi njegov slučaj u kojem je muzičar optužen za seksualno zlostavljanje.

Izvor: Tanjug

Šon Didi Kombs prvi put pred sudijom zbog optužbe za seksualno zlostavljanje
EPA/PAUL BUCK

Podeli:

Kombs će popodne po lokalnom vremenu iz zatvora u njujorškoj četvrti Bruklin biti prebačen u federalni sud na Menhetnu kako bi se pojavio pred sudijom Arunom Subramanijanom, preneo je AP.

Na ročištu se očekuje da budu utvrđeni datumi do kada advokati obe strane treba da podnesu argumente koji će odrediti okvire suđenja koje bi, kako žele Kombsovi advokati, počelo u aprilu ili maju naredne godine.

Tužioci se nisu izjasnili kada bi želeli da dođe do suđenja.

Sudija koji je prethodno bio određen da vodi slučaj se povukao zbog svojih prošlih veza sa advokatima u ovoj parnici, nakon čega je imenovan Subramanijan.

Kombs (54) se izjasnio da nije kriv za optužbe podnete prošlog meseca protiv njega. Najnovije optužbe uključuju zaveru za reketiranje i seks trafiking a zasnivaju se na optužbama iz 2008. Kako se navodi u optužnici, Kombs je žene zlostavljao i primoravao na seks godinama, uz pomoć mreže saradnika, a žrtve je ućutkivao putem ucena, otmica i fizičkog nasilja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: