Aktuelno 19

10.10.2024.

19:47

Karleuša konačno progovorila o Vranješu: "Bolje da je pucao u mene nego što je to dao u javnost"

Jelena Karleuša konačno je progovorila o seks-skandalu koji joj se javno dogodio 2019. godine sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Izvor: B92.net

Karleuša konačno progovorila o Vranješu: "Bolje da je pucao u mene nego što je to dao u javnost"
M.M./ATAImages

Podeli:

Ona se u podkastu Lazarov najpre osvrnula na svoj brak koji je nedavno okončan tvrdeći da je Duško želeo da im se porodica raspadne. Rekla je i da ne planira da bude u dobrim odnosima sa njim, čak ni zbog dece i navela je i da će žena prevariti muža samo kada je nesrećna.

"Upozorila sam Duška na sve to, da će se kajati i da ću mu se osvetiti, ali on me nije shvatio ozbiljno. Prvi put kada sam htela da mu se osvetim, desila se katastrofa", nastavila je ona.

Možda vas zanima

Aktuelno

Jelena Karleuša isprovocirala bivše muževe FOTO

Jelena Karleuša i Baka Prase održali su lajv koji je izazvao burne reakcije u javnosti. Pevačica na svojim društveni mrežama od tada ne prestaje da deli objave koje se tiču lajva, a jednom je posebno "pecnula" bivšeg supruga Duška Tošića.

10:17

8.10.2024.

2 d

Rekla je da je njen tadašnji ljubavnik, misleći na Vranješa, bez njenog znanja snimio njihov FaceTime poziv, ucenjivao je i tražio da se razvede od Tošića.

"Nije zaslužio ni da se nazove imenom. To nije čovek, to je monstrum. Nisam pristala na tu ucenu i on je to poslao svim medijima. Verovala sam da to ne može da se desi, ali pogrešno sam procenila, jer sam mislla da normalan čovek to ne bi uradio sebi pa ni meni. To je bila posebno teška situacija za mene, jer je u tom trenutku moja majka umirala... Čak sam i rekla tom čudovištu da to ne radi, jer imam dve ćerke koje su tada bile jako male", rekla je Jelena dodavši i da je bolje da je Vranješ pucao u nju nego što je to uradio.

Možda vas zanima

Veruje i da će mu karma sve kad-tad vratiti. 

JK je za kraj dodala i da je srećno zaljubljena, ali nije otkrivala o kome je reč.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: