Aktuelno 2

10.10.2024.

17:35

Kejt Midlton iznenadila javnost FOTO

Princeza od Velsa pridružila se svom mužu u Sautportu danas, što je njeno prvo lično angažovanje otkako je otkrila da je završila hemioterapiju.

Izvor: B92.net

Kejt Midlton iznenadila javnost FOTO
Profimedia

Podeli:

Princeza Kejt iznenada se pojavila u Sautportu danas, kada se pridružila svom mužu, princu Vilijamu, kako bi odala poštovanje porodicama u žalosti, službama koje prve reaguju i članovima lokalne zajednice nakon strašnog napada nožem na decu u plesnoj radionici inspirisanoj nastupima Tejlor Svift, piše Ekspres.

Par je želeo da pokaže zajednici da nisu zaboravljeni i da će nastaviti da ih podržavaju u Sautportu danas i u budućnosti.

Profimedia

Na poseti je izgledala blistavo u smeđem kaputu, haljini i cipelama s visokim potpeticama.

Ovo je njeno prvo javno angažovanje ove godine, jer je uzela slobodno vreme zbog svog zdravlja. U januaru je podvrgnuta operaciji abdomena i kasnije joj je dijagnostikovan rak.

Profimedia

Kejt Midlton je prošlog meseca otkrila da je završila tretman hemioterapije i da planira postepeni povratak kraljevskim dužnostima.

Princeza Kejt prvobitno nije planirala da poseti Južni Port danas, ali se osećala dovoljno dobro i želela je da se pridruži svom mužu kako bi pokazala podršku, empatiju i saosećanje lokalnoj zajednici.

Podsećamo, tri devojčice su poginule u stravičnom napadu nožem koji se dogodio 29. jula dok su deca pohađala plesnu radionicu čija je inspiracija Tejlor Svift u ovom gradu.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: