Aktuelno 0

10.10.2024.

14:37

"MasterChef Srbija": TOP 16 takmičara predstavljaju sebe praveći svoja omiljena jela

Pred nama je sedma epizoda druge sezone "MasterChefa Srbija" i 16 takmičara koji nastavljaju borbu za 50.000 evra i titulu masterchefa.

Izvor: Prva.rs

"MasterChef Srbija": TOP 16 takmičara predstavljaju sebe praveći svoja omiljena jela
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Andrija Rajčević i Jelena Karlica su prethodnih nedelja napustili takmičenje i sada je ostatak takmičara tamo gde su i sve  vreme maštali da budu - u TOP 16 najboljih.

U četvrtak, 10. oktobra u 20.50 na Prvoj televiziji čeka nas zanimljiv zadatak, koji sa sobom nosi i privilegije i kazne!

Najbolji će, kao i svakog četvrtka, otići na balkon, a oni najmanje uspešni biće bliže putu van kuhinje "MasterChefa Srbija".

Ovog četvrtka, jelo će biti "potpis" naših takmičara i upravo na osnovu specijaliteta, sudije će takmičare bolje upoznati!

Putem novog specijaliteta, sudije Nenad, Filip i Branko žele da im takmičari otkriju sebe, svoj karakter i da probaju jelo koje njih najbolje predstavlja.

Slobodno kuvanje treba da iskoriste za pokazivanje svojih emocija i ličnosti u celosti, da ovo jelo bude njihovo "ogledalo". Sudije će kao i uvek ocenjivati ukus i prezentaciju.

Za ovaj zadatak imaju 60 minuta, sami biraju da li će to biti slatko ili slano jelo, a prodavnica je otvorena tačno pet minuta.

Ipak, "MasterChef Srbija" spremio je i neka iznenađenja, pa će tako sudijama pričati o svojim kolegama, podeliće svoje prve impresije, tačnije s kim karakterno i prema stilu kuvanja mogu da se poistovete.

Karakteri se najbolje pokazuju kroz međusobnu saradnju i snalaženje, tako da će ovog četvrtka svaki takmičar deliti kuhinjsku stanicu sa još jednim kolegom iz kuhinje.

A "kompanjona" za jednicama biraće upravo sudije, zato ostanite uz program Prve televizije u četvrtka, 10. oktobra u 20.50 jer vas čeka jedno uzbudljivo i zanimljivo veče.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: