Aktuelno 8

10.10.2024.

9:20

Influenserka odbila da se evakuiše, pa objavila snimak iz "oka" uragana: "Umreću" VIDEO

Influenserka Kerolajn Kalovej, sa Floride, odlučila je da ignoriše upozorenja vlasti, te je obavestila sve da ostaje kod kuće, uprkos dolazećem uraganu.

Izvor: B92.net

Influenserka odbila da se evakuiše, pa objavila snimak iz "oka" uragana: "Umreću" VIDEO
Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell (STF)

Podeli:

U jednom od videa koje je podelila, rekla je: "Dakle, ako ste pratili sve vesti o uraganu Miltonu, ja ću umreti." 

Navela je tri razloga zbog kojih ne želi da posluša vlasti. poslušati vlasti

"Trebao bi da pogodi područje Sarasote, a ja tamo živim. Blizu sam obale i to je zona u kojoj je evakuacija obavezna", otkrila je influenserka u videu. Navela je tri razloga zbog kojih odbija da posluša savete - nema položen vozački, smatra da ne vredi ići bilo gde kada su aerodromi  zatvoreni. Kao treći razlog navela je negativno iskustvo koje je imala kada je pretio prošli uragan. 

"Poslednji put kad sam se evakuisala zbog uragana, otišla sam kod mame u Njuport. Cela njena ulica bila je poplavljena pa nas je američka  vojska evakuisala nakon što tri dana nismo imali ni struju ni vodu.", ispričala je.

Vrlo brzo se oglasila i na X-u

"Neću se evakusati. Za još dobrih saveta kupite moju drugu knjigu. Uskoro će izaći ako preživim. To je knjiga saveta", napisala je u objavi. 

Zatim je usledilo još nekoliko videa.

"Trenutno u oku oluje. Evo video snimka od ranije i nekoliko sekundi kasnije", napisala je ona na Iksu.

Uveravala je svoje pratioce da ima dovoljno hrane i vode u svom domu, ali je priznala da je situacija "pomalo zastrašujuća".

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: