Aktuelno 0

10.10.2024.

8:03

Džastin Biber navodno u teškom psihičkom stanju nakon Didijevog hapšenja: "Zgrožen je"

Džastin Biber je navodno "potpuno zgrožen" skandalom oko svog bivšeg mentora, uhapšenog repera Didija Kombsa, koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije.

Izvor: Index.hr

Džastin Biber navodno u teškom psihičkom stanju nakon Didijevog hapšenja: "Zgrožen je"
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

"Džastinu je savetovano da se drži što dalje od svega što je povezano s Didijem", rekao je insajder za magazin US Weekly.

Prema navodima izvora, Biber, koji je u avgustu sa suprugom Hejli dobio svoje prvo dete, želi da se zaštititi od skandala vezanog uz Didija i njegove ozloglašene žurke na kojima su viđena brojna poznata lica. 

"Potpuno je zgrožen skandalom" 

Drugi izvor tvrdi da je Biber u teškom psihičkom stanju.

"On ima istoriju s Didijem i optužbe protiv repera bilo je teško procesuirati", tvrdi insajder i dodaje da je Biber trenutno najviše fokusiran na svog sina. 

"Potpuno je zgrožen skandalom, ne želi da ima ništa s ovom situacijom. To je u njegovoj prošlosti i želi da tamo ostane. Njegova sreća što je otac nadmašila je njegovu teskobu oko Didija", tvrdi.  

Podsetimo, Biber je sa samo 14 godina postao uspešan preko noći.

2008. godine potpisao je ugovor s izdavačkom kućom Kombsovog štićenika Ašera, što je označilo početak njegovog prijateljstva s Didijem. 

Stari snimci izazivaju jezu

Nakon reperovog hapšenja internetom kruže stari snimci njihove interakcije. U jednom videu tada 40-godišnji Didi govori kako želi da tada 15-godišnji Biber prespava kod njega.

U jednom starom intervjuu u šou Džimija Kimela voditelj je upitao Didija da li hoće da Biberu pokloni Lambordžinija, kao što je poklonio svom sinu.

"Dobio je Lambordžini na dan-dva i imao je pristup kući. Džastin zna da ne sme da priča o stvarima koje radi sa starijim bratom Pafom (Didi je pre nastupao pod imenom Paf Dedi) na nacionalnoj televiziji. Nije sve za svakoga", odgovorio je reper. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: