Aktuelno 3

09.10.2024.

20:12

Dženifer Lopez konačno progovorila o razvodu od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."

Dženifer Lopez progovorila je za magazin Interview o velikim promenama koje su joj se dogodile u životu, kao i o onome što je naučila dok je prolazila kroz teške životne faze. Takođe je istakla da "ne žali zbog svojih izbora ni jedne sekunde."

Izvor: Index.hr

Dženifer Lopez konačno progovorila o razvodu od Bena Afleka: "Trebalo je to da znam ranije..."
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

"To je celoživotni proces," rekla je Dženifer o svojoj neprestanoj potrazi za samorazumevanjem i otkrivanjem kroz životne uspone i padove. 

"Bilo je trenutaka kada sam mislila da sam shvatila sve i naučila neke životne lekcije, ali onda mi ih život ponovno pošalje i tada shvatim da ništa nisam naučila", ispričala je iskreno poznata pevačica i glumica. 

Spomenula je i Ben Afleka

Pričala je i o razvodu od Bena Afleka. Rekla je da smatra da joj je taj "razlaz zaista trebao".

"Žao mi je što mi je trebalo dugo da shvatim i to nakon nekoliko puta. Trebala sam to da znam i pre, sada shvatam", rekla je Dženifer. 

Našalila se i na svoj račun: "Volela sam da budem u vezama i želela sam da ostarim s nekim. Smatrala sam da ću tako biti ispunjena i srećna, ali nisam bila. Konačno sam naučila lekciju - trebalo mi je samo 30 godina."

"Ne želim da započinjem nove veze"

Otkrila je i da sada ne traži i ne želi da započinje nove veze.

"Pomalo sam uzbuđena što sam i što ću biti sama. Ne tražim nikoga jer želim da vidim šta mogu da napravim kada letim sama, kada sam slobodna", objasnila je i dodala: "Moraš da budeš zdrav i moraš da budeš potpun ako želiš nešto više. Moraš sam sa sobom da budeš dobar. I pre sam mislila da sam ovo shvatala, ali nisam. Ovo leto sam odlučila da moram da budem sama, želim da dokažem sebi da ja to mogu."

Upitali su je da li smatra da će to biti teško.

"Osećam usamljenost, strah, tugu i očaj... Ali, kada prihvatiš ta osećanja i kažeš sam sebi da te ona neće ubiti, onda shvatim da sam sposobna da osećam i sreću i radost... Biti u vezi s nekim ne definiše me", ispričala Dženifer. 

Podsećamo, Lopez je 20. avgusta ove godine podnela zahtev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Anđelesu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: