Aktuelno 2

20.03.2024.

10:50

Spreman plan za povratak Kejt Midlton?

Navodno Kensingtonska palata radi na planu za povratak Kejt Midlton.

Izvor: B92

Spreman plan za povratak Kejt Midlton?
Profimedia

Podeli:

Nestanak princeze Kejt Midlton je uznemirio javnost. Ona je odjednom postala najtraženija ličnost, a tajanstvenost kraljevske porodice je samo odmagala.

Nakon svih skandala od fotošopiranih fotografija, navodno montiranih snimaka na kojima uopšte nije ona, pa do istrage u bolnici koja je prekršila pravilo o bezbednosti, princeza Kejt bi trebalo da se pojavi u jednom podkastu i time stavi tačku na sve sumnje.

Kako prenose britanski mediji, postoji ceo jedan tim koji radi na velikom princezinom povratku. Kejt bi, ako bude želela, mogla da bude u jednom podkastu, u kome bi govorila o svom oporavku, a ako hoće, može da bude i otvorenija u komunikaciji, pa kroz intervju otkrije nešto više o sebi i celoj misteriji stvorenoj u vezi sa njenim stanjem.

"U toku su razgovori koji uključuju viši tim u Kensingtonskoj palati i tim za komunikacije. Naravno, razgovori se vode sa bivšim zaposlenima kao deo naših kontinuiranih operacija", rekao je jedan od izvora za Miror.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: