Aktuelno 13

09.10.2024.

15:40

Kamala Haris iznenadila javnost; U emisiji uz pivo kritikovala Trampa: "Ovo joj nije trebalo" FOTO/VIDEO

Kamala Haris, demokratska predsednička kandidatkinja u Sjedinjenim Američkim Državama, iznenadila je publiku nakon što je u kasnonoćnom šou pila pivo dok je govorila o uraganu, Trampu i ostalim temama.

Izvor: B92.net

Kamala Haris iznenadila javnost; U emisiji uz pivo kritikovala Trampa: "Ovo joj nije trebalo" FOTO/VIDEO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Kamala Haris je otvorila pivo i iskoristila priliku da "udari" na izbornog rivala Donalda Trampa u emisiji "The Late Show" sa Stivenom Kolbertom u utorak uveče, nazvavši bivšeg predsednika "gubitnikom".

Našalila se rečima: "Ovo se dešava kada pijem!"

Kolbert ju je pozvao na piće sa njim, a Haris je veselo prihvatila limenku piva, nazvavši ga "šampanjacem od piva".

Pivo je odmah izazvalo besnu reakciju portparola Trampove kampanje Stivena Čeunga, koji je objavio na Iksu: "Kamala pije pivo da pokaže Amerikancima koliko je bliska, ali na kraju izgleda kao elitista koji nije u kontaktu koji pokušava da sve natera na gas, misleći da je ona jedna od njih", navodi Independent.

Haris je takođe iskoristila intervju da iznese stih iz nove knjige  novinara Boba Vudvorda u kojoj se navodi da je Tramp tajno poslao Vladimiru Putinu seriju testova za Covid-19 tokom pandemije za ličnu upotrebu – optužba koju je republikanska kampanja demantovala.

Lavina reakcija na društvenim mrežama

Rekacije na društvenim mrežama su ubrzo usledile, a bile su podeljene.

Kamaline pristalice su pisale: "Ovo je bilo fanatastično, dominira nad Trampom", "Neverovatan momenat, pokazala je svoju toplu stranu ličnosti. Treba da se potrudimo da svi Amerikanci ovo vide."

Bilo je i negativnih komentara.

"Pije pivo dok se stanovnici Floride spremaju da budu pogođeni uraganom kategorije 5. Muškarci, žene i deca će umreti, a ona sedi u emisiji, smeje se i pije pivo. Šta nije u redu sa njom? Bezosećajna je", "Užasno neprijatan i nelagodan momenat, nije ovo trebala da radi", neki su od kritika na računa Kamalinog postupka.
 

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

20 h

Podeli: