Aktuelno 8

09.10.2024.

13:48

Pevačica priznala da "želi da joj lice bude u vagini", pa se pokajala FOTO

Slavna američka pevačica Bili Ajliš, koja je priznala da "želi da joj lice bude u vagini", odlučila je da više nikad ne priča o svom seksualnom životu.

Izvor: B92.net

Pevačica priznala da "želi da joj lice bude u vagini", pa se pokajala FOTO
Profimedia

Podeli:

Jedna od trenutno najpopularnijih muzičkih zvezda i višestruka dobitnica Gremija i Oskara, Bili Ajliš, definitvno je rešila da ubuduće ćuti.

"Nikada više neću da pričam o svojoj seksualnosti. I nikad više neću pričati o tome s kim izlazim", rekla je za novembarsko izdanje magazina "Vogue", Bili.

Ta njena odluka dolazi nakon njenog prošlogodišnjeg priznanja da voli devojke, posebno njihove vagine.

"Zaljubljena sam u devojke celog života, ali jednostavno nisam razumela sve dok prošle godine nisam shvatila da želim svoje lice u vagini", rekla je za časopis "Rolling Stone".

Ali, ni tom prilikom nije previše otkrila:

"Nikad nisam planirala da pričam o svojoj seksualnosti, ni za milion godina. Zaista mi je frustrirajuće što se to pojavilo", rekla je muzičkom magazinu, pa dodala:


"Pretpostavljam da i ja potcenjujem sebe, nisam očekivala da će stvari koje kažem biti plasirane kao top vesti u celom svetu".

Bili je, takođe, govorila i o mukama tokom turneje.

"Nisam znala da mogu da učinim turneje prijatnim. Bila sam veoma usamljena dugi niz godina, i to me više ne zanima. Želim da uživam u predstavi kao i u svojim danima

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: