Aktuelno 5

09.10.2024.

15:14

"Lud, zbunjen, normalan": Glumac uhapšen zbog pedofilje, a glumica ih napustila zbog silovanja

Glumica Gordana Boban tumačila je lik sekretarice Ivane, snimila je 54. epizode serije "Lud, zbunjen, normalan", a onda je zbog priče o silovanju, odlučila da prekine saradnju.

Izvor: b92.net/Večernji.hr

"Lud, zbunjen, normalan": Glumac uhapšen zbog pedofilje, a glumica ih napustila zbog silovanja
Shuterstock/Grusho Anna

Podeli:

Posle strašnih vesti o Moameru Kasumoviću, koji je koji je u Sarajevu osuđen zbog bludničenja nad maloletnikom zatvorskom kaznom od godinu i koji će biti upisan u Registru počinilaca krivičnih dela protiv polne slobode Crne Gore, oglasila se i njegova koleginica iz serije "Lud, zbunjen, normala", glumica Gordana Boban.

Dok je Kasumović, uz pokojnog Mustafu Nadarevića i Senada Bašić igrao jednu od tri glavne uloge, Bobanova je tumačila lik sekretarice Ivane.

Igrala je u 50 epizoda, a onda je iznenada odlučila da prekine saradnju.


"Ostavila sam je jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode, pa dalje, bilo je puno epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako srećna jer uvek slušam svoj unutarnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate da ne menjate svoje moralne vrednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt u vezi s time što je dobro, a što nije. Dakle, jako sam srećna što sam učinila taj korak", ispričala je Gordana u jedno intervjuu, a preneo je Večernji.hr.

Istom prilikom je navela  konkretan razlog koji ju je naveo na ovu odluku.

"Epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u obiteljskoj seriji koja se prikazuje u 20 sati, prema mojim moralnim merilima, za veliki broj gledaoca među kojima je mnogo dece, zaista nije prikladan", rekla je glumica.

Ona je seriju snimala od 2007. do 2009. godine. Nakon odlaska iz serije nastavila je da se bavi glumom. Do

Inače, jedna od popularnijih humorističkih serija na ovim prostorima u poslednjih 15 godina bila je serija "Lud, zbunjen, normalan". Scenarist serije Feđa Isović prikazao je život tri generacije Fazlinovića, koje stanuju pod istim krovom i stvorio je brojne duhovite situacije, koje su 13 sezona zasmejavale publiku.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: