Aktuelno 2

09.10.2024.

9:41

Majkl Džekson je bio nevin sa 35?

Objavljeni su memoari ćerke Elvisa Prislija, Lise Meri Prisli, i upravo oni otkrivaju intimne detalje o odnosu sa Majkl Džeksonom.

Izvor: b92.net/index.hr

Majkl Džekson je bio nevin sa 35?
Profimedia

Podeli:

Među mnogo detalja o njihovoj vezi i odnosu, tu je i podatak da je Majkl Džekson bio nevin sa 35 godina, preneo je Pipl.

Nakon što su se prvi put sreli u mladosti, Prisli i Džekson zbližili su se 1994. godine. Pre nego što su službeno započeli vezu, Prisli je još bila u braku sa svojim prvim suprugom, ali su se razveli nakon što je Džekson priznao svoju ljubav prema njoj tokom putovanja u Las Vegas.

"Majkl je rekao: 'Ne znam jesi li primetila, ali potpuno sam zaljubljen u tebe. Želim da se venčamo i da ti rodiš moju decu'", piše Prisli u knjizi From Here to the Great Unknown, koja je objavljena u utorak, 8. oktobra.

"Nisam ništa odmah komentarisala, ali onda sam rekla: 'Stvarno sam polaskana, ne mogu ni govoriti.' Do tada sam već i ja osećala da sam zaljubljena u njega", poručila je.

"Rekao mi je da je još uvek nevin"

U jednom delu napisala je da je pevač bio nevin.

"Majkl mi je rekao da je još uvek nevin", piše Prisli u knjizi.

"Mislim da je poljubio Tejtum Onil i da je imao nešto sa Bruk Šilds, što nije bilo fizički osim poljupca. Rekao je da je Madona jednom pokušala s njim, ali ništa se nije dogodilo. Bila sam prestravljena jer nisam htela da napravim pogrešan potez", poručila je.
 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: