Aktuelno 0

20.03.2024.

8:56

Skandal u bolnici u kojoj je operisana Kejt Midlton

Kejt Midlton ne prestaje da bude u centru pažnje, iako su se iz Palate na sve načine trudili da ubede ljude kako je sve u redu.

Izvor: B92

Skandal u bolnici u kojoj je operisana Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

Kejt Midlton, princeza od Velsa, napokon se pojavila, međutim, Britanci, a i svet i dalje nisu sasvim sigurni da li su videli pravu princezu.

Ono što je dodatno potreslo i postalo galvna tema prethodnih dana jeste skandal vezan za bolnicu u kojoj je ležala Kejt nakon misteriozne operacije u predelu abdomena.

Prema stranim medijima, u bolnici je došlo do kršenja bezbednosti pošto je osoblje optuženo da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

Zbog ovoga je pokrenuta i istraga.

"Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatna šteta za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga. Kompletno medicinsko osoblje ostalo je krajnje šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je neočekivano da je neko od kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike", rekao je izvor za Mirror.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: