Aktuelno 2

07.10.2024.

16:37

Mnoge poznate ličnosti bi mogle da "padnu": Progovorio Džastin Litovski koji je sa samo 6 godina bio na žurki

Slučaj repera Šona Didija Kombsa, poznatijeg kao P. Didi, pretvara se u jedan od najjezivijih u novijoj američkoj istoriji, barem kada su slavne ličnosti u pitanju.

Izvor: Jutarnji.hr

Mnoge poznate ličnosti bi mogle da "padnu": Progovorio Džastin Litovski koji je sa samo 6 godina bio na žurki
Profimedia/Henry McGee/MediaPunch

Podeli:

On se tereti za reketiranje, trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije i krivična dela u vezi sa prostitucijom. Pored toga, optužen je za seksualno zlostavljanje i silovanje.

U novembru 2023. optužen je za silovanje i seksualni napad u velikoj tužbi koju je podnela njegova bivša devojka Kesi Ventura, a onda su razne optužbe počele samo da se nižu...

Didijeve "bele žurke" - na kojima su se dešavali zločini i razne bludne radnje -  bile su omiljene slavnim ličnostima i održavale su se u njegovom domu u Ist Hemptonu od 1998. do 2009. godine.

Na listi gostiju su bile poznate ličnosti iz filmske i muzičke industrije, među kojima su navodno Dženifer Lopez, Paris Hilton, Keli Ozborn, Leonardo Di Kaprio, Džej Zi, Bijonse, Maraja Keri, sestre Kardašijan, Džastin Biber i mnogi drugi.

Iako nema nagoveštaja da su sve ove zvezde bile umešane u njegove kriminalne aktivnosti, mnogi su u više navrata javno govorili da ne mogu da pričaju o tome šta se dešava na Didijevim zabavama. Međutim, poznato je da prilično podivljaju kada "deca odu kući."

Tom Svup, koji je učestvovao u belim zabavama rekao je da su one imale nekoliko različitih nivoa. Pored "generalnog ulaza", postojao je i niz spratova na kojima se "odvijala prava zabava". To je navodno uključivalo seksualno ponižavanje muških i ženskih gostiju. On je rekao da su droge poput ekstazija i kokaina bile prisutne na zabavama i da su ih gosti šmrkali sa svih površina, uključujući i tela gostiju. Tom je rekao da mu je Didi naredio da ima seks sa svojim telohraniteljem u zamenu za 100.000 dolara i ugovor za ploču, a zatim je rekao da je to bila samo šala.

Nedavno se društvenim mrežama proširila fotografija sa žurke koja je održana 2004. godine. Na njemu je Didi jeo hranu sa gole žene koja je ležala na sredini stola. Vil Smit, Dajana Ros, Oven Vilson i druge zvezde uradili su isto.

Na jednoj od Didijevih zabava bio je i 30-godišnji Džastin Litovski, koji je tada imao 6 godina.

"Sećam se da je bilo puno marihuane, žena u toplesu u i oko bazena. Nisam ni za šta znao, samo sam hteo da plivam. U to vreme nisam znao da li su grudi dobra ili loša stvar, samo sam hteo da skočim u bazen", rekao je on za Njujork post. Radilo se o belu žurci na koju je došao sa roditeljima.

Porodica je bila pozvana na porodični roštilj, a ono što su tamo videli šokiralo ih je. Džastinova majka Maja rekla je da je oko sebe videla mnogo golih žena, uprkos tome što su na zabavi bila deca. Fotograf Selma Fonseka rekla je da je bila na 20 ili 30 žurki repera i da su bile "neverovatne".

U tužbama protiv Didija se navodi da su njegove "ludačke" zabave održavane u hotelima, tokom kojih je reper seksualno zlostavljao i drogirao svoje žrtve. Ove "žurke" trajale su i po nekoliko dana, pa su pojedini morali čak i da primaju infuzije kako bi se oporavili. Snimao je te žurke, što je uplašilo mnoge poznate ličnosti koje su se mogle naći na tim snimcima.

Nakon što je završio u pritvoru, pojavile su se brojne teorije o iznenadnoj smrti njegove bivše devojke Kim Porter. Umrla je 2018. od posledica upale pluća, ali mnogi smatraju da to nije bio pravi uzrok smrti. Bila je potpuno zdrava pre smrti, a tek nekoliko dana pre smrti razvila je simptome slične gripu. Zbog toga mnogi misle da je u njenu smrt umešan Didi, kojeg se ona navodno veoma plašila tokom njihove veze koja je trajala od 1994. do 2007. godine.

Podsetimo, pre nekoliko dana, reper je optužen za seksualno zlostavljanje 25 maloletnika, među kojima je i devetogodišnjak. Grupa od 120 tužilaca bila je podjednako podeljena između muškaraca i žena. Toni je kasnije rekao da je posle konferencije za novinare dobio oko 12.000 poziva ljudi koji su repera optuživali za slične stvari.

Uz brojne optužbe koje su podignute protiv njega, Didijevo ime je počelo da se pominje u slučaju ubistva Tupaka Šakura. Prošle godine je Duane Keefe D Davis uhapšen i osuđen za njegovo ubistvo, a on tvrdi da je Didi naručio ubistvo. Navodno, reper je platio milion dolara da ubije legendarnog repera. Još 2009. godine je nagovestio da je Kombs povezan sa ubistvom.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: