Aktuelno 0

10.10.2024.

8:03

Glumac očajan: Ostao bez honorara od 200.000 dolara, a sad gubi i ranč od 63 hektara FOTO

Tom Selek je snimljen na ulici dok snuždeno hoda, ostao je bez 200.000 dolara po epizodi u "Plavoj krvi" i, što je još gore, smeši mu se gubitak ranča u Kaliforniji, koji se prostire se na 63 hektara.

Izvor: b92.net/Daily mail

Glumac očajan: Ostao bez honorara od 200.000 dolara, a sad gubi i ranč od 63 hektara FOTO
Shuterstock/Tinseltown

Podeli:

Slavni glumac Tom Selek, jedan od najpoznatijih holivudskih brkova, ovih dana viđen je u San Fernando dolini dok je snužden hodao ulicom.

Ovaj 79-godišnji glumac, koga smo donedavno imali prilike da gledamo u jednoj od najpopularnijih policajskih serija "Plavoj krvi", vratio se u Kaliforniju nakon što je proteklih 14 godina proveo na Istočnoj obali.
 

Povratku u Kaliforniju prethodila je odluka mreže CBS da okonča 15 godina dugu seriju.

U intervjuu za TV Insajder, Selek je rekao:

"Nekako sam frustriran. Tokom tih poslednjih osam epizoda nisam želeo da pričam o završetku "Plave krvi", ali ni o tome da je i dalje izuzetno uspešna. U 100 najboljih emisija 2023. -2024., ako se uzme u obzir ukupan broj gledalaca, bili smo na devetoj poziciji", istakao je Selek, pa dodao:

"Moja frustracija je to što su nas uvek uzimali zdravo za gotovo. Neću da se pretvaram u ogorčenog starca, ali ako biste televizijskoj mreži rekli: 'Evo emisije koju možete da emitujete u najgorem terminu koji imate i garantovaće vam gledanost petkom veče narednih 15 godina', sigurno vam ne bi poverovali, a bilo je upravo tako".

Selak je dodao da će mu biti potrebno mnogo vremena da se navikne da je došao kraj.

"Sećam se vikenda i snimanja poslednje epizode, rekao sam: 'Večeras moram rano u krevet jer moram da odradim dijalog za ponedeljak. Pa, nije bilo ponedeljka". Samo će potrajati.

U međuvremenu, Selek se, nakon 14 godina putovanja na i sa Istočne obale, vratio na svoj ranč u Kaliforniji.

Poslednje dve epizode "Plave krvi" biće emitovane 18. oktobra, a Selek, koji je ranije bio najpoznatiji kao "Magnum", ali i deo kultnih "Prijatelja", osvojio je legije obožavalaca svojim redom kao Frenk Regan.

U "Plavoj krvi" je igrao sa Donijem Volbergom, Bridžit Mojnahan i Vilom Estesom od septembra 2010. i rekao je kada je emisija prekinuta, da će fanovi sigurno biti besni, a da će CBS morati da prihvati da "užasno mnogo ljudi nije spremno da se oprosti od serije".

"Serija je popularnija nego ikad i mislim da će se gledanost povećati ove godine. Mi, sigurno nismo bez ideja", naveo je Selak, a činjenica je da "Plava krv" postala druga najduže emitovana serija na CBS-u (iza NCIS-a, koji je traoa 21 sezonu).

Serija je premijerno prikazana 24. septembra 2010. godine.

"Plava krv" se bavi porodicom Reagan -Frankom koji je komesar njujorške policije, njegovim sinom Denijem, koga igra Volberg i koji je detektiv njujorške policije. I drugi sinn Džejmi, koga igra Vil je narednik njujorške policije. Frankova ćerka Erin, koju igra Bridžit, pomoćnik je okružnog tužioca.

Trećeg sina Džoa ubio je korumpirani policajac na dužnosti.

"Proteklih 13 godina bila je čast i privilegija raditi na emisiji, koja slavi muškarce i žene, koji štite i služe u Njujorku, ali takođe pokazuju važnost porodice", rekao je Selek, pa dodao:

"Raditi zajedno sa ovim neverovatnim glumcima, piscima, producentima, rediteljima i ekipom bilo je ostvarenje sna. Zahvalan sam što sam bio deo ove izuzetne grupe u više od 275 epizoda".

Predsednici CBS Entertainment i CBS Studios Ejmi podelili su zajedničku izjavu:

"Plava krv" će zauvek biti voljeni deo CBS-a, naše nasleđe. Vladala je petkom uveče sa neviđenom dominacijom od premijere i etablirala se kao stub naše pobedničke postave sa izuzetno odanom bazom obožavalaca".

Dodali su:

"Bićemo zauvek zahvalni legendarnom Leonardu Goldbergu što je razvio ovu prepoznatljivu seriju i neverovatnoj glumačkoj ekipi koju je predvodio Tom Selek, koga je Amerika prihvatila kao člana porodice".

Tom je nedavno otkrio da bi posle kraja "Plave krvi" mogao da ostane i bez ranča.

Uprkos decenijskoj karijeri i i honorarima od po 200.000 dolara po epizodi, za  CBS Sundai Morning je rekao da postoji velika opasnosti da neće moći da plati sve račune.

"Znate, nadam se da ću nastaviti da radim dovoljno da se zadržim na mom ranču", naveo je Selek, a kada ga je novinarka Trejsi Smit pitala:

"Ozbiljno, to je problem? Ako prestanete da radite?", mirno je odgovorio:

"To je uvek problem, ako prestanem da radim, da. Jesam spreman za novi život? Da, ali možda ne na ranču od 63 hektara".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: