Aktuelno 9

07.10.2024.

10:42

Al Paćinova devojka uhvaćena u preljubi? Fotografisali je sa poznatim komičarem FOTO

Nor Alfalah (30), devojka glumca Ala Paćina, snimljena je kako izlazi iz hotela Chateau Marmont u Los Anđelesu s komičarem Bilom Maherom (68).

Izvor: Index.hr

Al Paćinova devojka uhvaćena u preljubi? Fotografisali je sa poznatim komičarem FOTO
Profimedia

Podeli:

Komičar i Al Paćinova devojka nisu se skrivali od paparazza koji su ih okružili dok su napuštali hotel i ulazili u Billov automobil u nedelju nakon ponoći.

Maher, koji je vozio, bio je obučen u sivo odelo, dok je Alfalah nosila crnu odeću i minimalno šminke.

Zasad nije jasno šta su njih dvoje radili zajedno u hotelu, a njihovi predstavnici nisu bili dostupni za komentar, piše Page Six.

Profimedia

Ne želi da se uda

Paćino i Nor su u vezi su od aprila 2022. godine, a dobili su sina Romana u oktobra 2023. Ona je prošle godine u razgovoru za TMZ rekla  da "ne želi da se uda za 83-godišnjeg glumca iako ga voli".

"Nisam tip za udaju", naglasila je. Dodala je da brak ne smatra važnim korakom u ljubavnoj vezi. 

Dogovor oko starateljstva

Iako su u vezi, sud u Los Anđelesu odlučio je da Paćino devojci treba da isplaćuje više od 30.000 dolara mesečno za alimentaciju.

Najpre je sud naredio da glumac isplati Nor 110.000 dolara pre nego što krene s mesečnim isplatama - 13.000 dolara za noćnu medicinsku sestru, a ostatak za sve račune zdravstvene zaštite koji su izvan pokrića zdravstvenog osiguranja. I ne samo to - sud je naredio Paćinu da godišnje uplaćuje 15.000 dolara u fond za obrazovanje svog najmlađeg sina.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: