Aktuelno 0

07.10.2024.

10:17

Oglasila se Didijeva majka: "Moj sin nije čudovište, napravio greške u prošlosti"

Didijeva majka javno je stala u odbranu sina koji se suočava s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.

Izvor: Index.hr

Oglasila se Didijeva majka: "Moj sin nije čudovište, napravio greške u prošlosti"
Profimedija

Podeli:

Dženis Kombs, majka Didija Kombsa, u nedelju je dala izjavu preko advokata Natli G. Figers.

"Moj sin nije čudovište kakvim ga prikazuju i zaslužuje priliku da ispriča svoju stranu priče. Srce mi se slama dok gledam kako mom sinu sude ne zbog istine, već zbog priče koja je stvorena na lažima", poručila je Dženis, prenosi Hollywood Reporter.

"Svedočiti onome što izgleda poput javnog linča mog sina, pre nego što je dobio priliku da dokaže svoju nevinost, bol je koju je nemoguće opisati rečima. Kao i svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje svoj dan na sudu, da napokon iznese svoju stranu i dokaže svoju nevinost", dodala je.

"Napravio je greške u prošlosti"

Nastavila je priznajući da je "napravio pogreške u prošlosti", referirajući se na nagodbu sa svojom bivšom devojkom Kasi Venturom nakon šokantnih snimaka iz hotela iz 2016. godine na kojima se vidi kako ju je fizički napao.

"Moj sin možda nije bio potpuno iskren o nekim stvarima, poput toga da je negirao da je ikada bio nasilan prema bivšoj devojci, dok hotelske snimke nadzora pokazuju drugačije", rekla je.

"Ponekad, istina i laž postanu toliko isprepletene da postaje zastrašujuće priznati jedan deo priče, posebno kada ta istina izlazi izvan normi ili je previše složena da bi se u nju poverovalo", ispričala je Dženis.

Javilo se 12 hiljada navodnih žrtava i svedoka 

Podsetimo, reper se nalazi u istražnom zatvoru u Njujoru i optužen je da je seksualno zlostavljao žene i da ih je terao na učestvovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se pretnjama i nasiljem.

Nakon njegovog hapšenja  saznalo se da 120 osoba planira da podigne tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloletno u vreme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna osoba je imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje.  

U 24 sata javilo se čak 12 hiljada navodnih žrtava i svedoka, a Didi poriče sve optužbe.  

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: