Aktuelno 1

07.10.2024.

9:37

Potresne reči Madone nakon smrti brata: "Plesali smo zajedno kroz ludilo, bio mi je najbliži" FOTO

Madona se nakon smrti brata oglasila emotivnim rečima na svom Instagram profilu.

Izvor: B92.net

Potresne reči Madone nakon smrti brata: "Plesali smo zajedno kroz ludilo, bio mi je najbliži" FOTO
Profimedia

Podeli:

Kristofer Čikone preminuo je u 63. godini, a kao uzrok njegove smrti navodi se rak.

Legendarna pevačica je na Instagramu podelila emotivnu objavu kako bi izrazila svoju tugu.

"Moj brat Kristofer je otišao. On je bio najbliži čovek meni dugi niz godina. Teško je objasniti naš odnos. Ali je naš odnos izrastao iz razumevanja da smo različiti i da će nam društvo zadavati probleme zbog toga što ne pratimo ustaljene norme. Držali smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. Zapravo, ples je bio neka vrsta superlepka koja nas je držala zajedno", započela je Madona.

Madona je opisala plesnu školu koja je spasila nju i njenog brata.

"Moj učitelj baleta, takođe po imenu Kristofer, stvorio je sigurno mesto za mog brata da bude gej. Reč koja nije bila izgovorena niti čak šaptana gde smo živeli. Kada sam konačno skupila hrabrost da odem u Njujork kako bih postala plesačica, moj brat je pošao za mnom. Ponovo smo se držali za ruke i plesali kroz ludilo Njujorka! Gutali smo umetnost, muziku i film kao gladne životinje. Bili smo u epicentru svih tih stvari koje su eksplodirale. Plesali smo kroz ludilo epidemije AIDS-a. Išli smo na sahrane, plakali, a zatim išli da plešemo. Plesali smo zajedno na sceni na početku moje karijere, a na kraju je postao kreativni direktor mnogih turneja. Kada je reč o dobrom ukusu, moj brat je bio papa i morao si da poljubiš prsten da bi dobio njegov blagoslov", napisala je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pop ikona je rekla da su se njih dvoje "sukobili" sa institucijama, uključujući Rimokatoličku crkvu i policiju.

Madona je istakla i da se divila svom bratu.

"Divila sam mu se. Imao je besprekoran ukus. I oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali sam mu uvek opraštala. Zajedno smo leteli na najveće visine i tonuli na najniže dubine. Trudila sam se da ga održim u životu koliko god je to bilo moguće. Bio je u velikim bolovima na kraju. Ponovo smo se držali za ruke. Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno", napisala je pevačica.

Madona je završila rekavši da je srećna što njen brat više ne pati i dodala: "Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikoga poput njega. Znam da pleše negde."

Vest o njegovoj smrti stigla je samo nekoliko dana nakon smrti njihove maćehe. Joan Clare Čikone preminula je 24. septembra nakon kratke, ali agresivne borbe s rakom, navodi Miror.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: