Aktuelno 3

06.10.2024.

21:31

Šok navodi: Vilijam i Hari su bili redovni na Didijevim žurkama?

Pre više od 10 godina, imena Vilijama i Harija vezivala su se za Šona Kombsa, a sada su se mnogi toga prisetili u jeku optužbi protiv repera.

Izvor: Glossy, J.M.

Šok navodi: Vilijam i Hari su bili redovni na Didijevim žurkama?
EPA-EFE/Yui Mok

Podeli:

Uhapšeni muzički mogul Šon Didi Kombs centralna je tema natpisa svetskih medija nakon mnogobrojnih optužbi za koje se tereti.

Mnoge poznate ličnosti povezane su s njim nakon što je na videlo dospelo sve ono što je navodno radio poslednjih decenija, a većina njih se ili brani ili bira da ćuti. Imena koja se takođe pominju jesu i imena slavnih članova britanske kraljevske porodice, Vilijama i Harija, braće koja su često bila pozivana na njegove lude žurke.

Možda vas zanima

Naime, autor i stručnjak za kraljevsku porodicu Kristofer Andersen tvrdi da je Didi prestao da zove braću na svoje žurke otkako su se "smirili" i postali porodični ljudi, navodi se. Njihova imena povezana su s Didijevim nakon što je svetlost dana ponovo ugledao intervju iz 2011. godine, gde je posrnuli mogul pričao kako želi da braću "dovede na svoje žurke".

"Didi je zvao i Vilijama i Harija dok su bili mladi i upadali u nevolje. Očito, tada su prinčevi bili glavni u naslovima dok su bili redovni na ludim žurkama po noćnim klubovima po Londonu. Didi ih je zvao, ali oni su mudro odbijali te pozive, a nakon što su se Vilijam i Kejt verili, Didi je shvatio poruku i prestao obojicu da ih zove," navodi Andersen pa dodaje:

"I Vilijam i Hari su bili redovni u klubovima i lako su mogli da prihvate poziv za njegove žurke, ali zahvaljujući ljudima iz palate, izbegli su metak." 

Možda vas zanima

Veruje se da ih je Kombs upoznao kada je nastupao na dobrotvornom koncertu u čast njihove pokojne majke, ledi Dajane, 2007. godine. 

Kombs je tokom gostovanja u šouu Grejema Nortona 2011. godine otkrio da je prinčevima upućivao pozive.

"Više ne," rekao je Norton, uz opasku da se Vilijam ženi, pa je zamolio Kombsa da "ne upropasti kraljevsko venčanje", a Kombs je bio kratak i oštar.

"Veruj mi, nisu više na listi zvanica," rekao je tada.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: