Aktuelno 0

06.10.2024.

19:44

Ozi Ozborn priznao da se vratio porocima: "Počeo sam da koristim ketamin..."

Legendarni muzičar Ozi Ozborn priznao je da je ponovo počeo da puši marihuanu, ali tek kada ga supruga Šeron ne vidi.

Izvor: Jutarnji.hr

Ozi Ozborn priznao da se vratio porocima: "Počeo sam da koristim ketamin..."
Profimedia

Podeli:

"Srećniji sam, ali nisam u potpunosti "čist". S vremena na vreme koristim malo marihuane", rekao je muzičar koji se bori sa Parkinsonovom bolešću i problemima sa vratom i leđima.

Ozborn se ranije borio sa zavisnošću od alkohola i droga, a supruga mu je pomogla da se se izbori sa porocima. Takođe ga je sprečila da se vrati starim porocima.

Možda vas zanima

"Imam sreću da me žena stalno grdi i da bi mi toliko zagorčala život. Čak i sa marihuanom, ona bi je pronašla i rešila je", rekao je on u svom podkastu "Madhouse Chronicles".

Ozi je takođe ispričao kako je probao ketamin nakon što su mu ponuđene tablete za spavanje za operaciju.

"Nedavno sam otišao kod doktora i počeo sam da koristim ketamin. Stavio je malu količinu u mene, ali bilo je dovoljno da me "dobije". Stvar se vratila i opteretila moj mozak", rekao je on.

On je takođe dodao i da je prestao da ide na sastanke alkoholičara, ali da sada preispituje svoju odluku. Takođe je istakao da se kaje što je protraćio život tokom 70-ih godina, na vrhuncu karijere.

Možda vas zanima

"Bio sam kralj sveta, rok zvezda i imao sam najveću žurku ikada. Stvar je u tome što sam mislio da ne mogu da uradim nijednu kreativnu stvar dok sam trezan", rekao je muzičar.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: