Aktuelno 3

06.10.2024.

18:29

Dejvidu Džejsonu jedno pismo promenilo život: "Posle 50 godina, saznao sam da imam ćerku"

Britanski glumac Ser Dejvid Džejson (83), Del Boj iz serije "Mućke", otkrio je prošle godine da ima ćerku za koju nije ni znao.

Izvor: Index.hr

Dejvidu Džejsonu jedno pismo promenilo život: "Posle 50 godina, saznao sam da imam ćerku"
Profimedia

Podeli:

Saznao je da je otac Abi Haris (52), koji ima sina Čarlija (10), pa je Džejson u isto vreme postao i deda. Glumica Dženifer Hil i on su imali kratku aferu, ali su se posledice pojavile godinama kasnije.

Pismo koje mu je promenilo život

Više od pedeset godina kasnije, Džejson je dobio pismo koje mu je promenilo život, a sada je otkrio šta je pisalo u tom pismu koje je poslala njegova ćerka, piše Dejli mejl.

"Dozvolite mi da počnem ispočetka, tačnije mog početka. Pitam se da li vam je ikada palo na pamet, kao što je mojoj majci, a nedavno i meni, da biste mogli da budete moj biološki otac? Dugo se borim sa činjenicom da je pitanje ko je moj tata zaista nerešeno, nisam želeo da 'izdam' svog pokojnog oca, zaista bih voleo da znam."

Nije tražila novac

U pismu je naglasila da ne želi novac. Ona je zamolila Džejsona da uradi test očinstva kako bi se konačno razjasnila situacija i istakla da između njih dvoje sve treba da ostane anonimno.

"Žao mi je ako ovo zvuči iznenađujuće, ali očajnički se trudim da ne posustanem. Objašnjavanje situacije u pismu bi mi oduzelo mnogo stranica, pa vas molim da razgovaramo", stajalo je na kraju pisma.

Ruke su mu se tresle

Glumac je izjavio da je otvorio pismo u kuhinji i bio je šokiran. Ruke su počele da mu se tresu jer nije mogao da veruje šta je pročitao, pa je čitao iznova i iznova.

"Moram da priznam da mi za ovih pedeset godina nije baš palo na pamet da bi naša afera mogla da rezultira detetom i da postoji šansa da je Abi Hil moja ćerka, ali mi je pomisao da bi mogla da bude moja ćerka, izazvala vrtlog emocija u meni", rekao je glumac.

Vest je odmah podelio sa suprugom Gilom, koja je takođe bila iznenađena. Dok su zajedno čitali pismo, pristali su na test očinstva. Rezultati su pokazali da je ona zaista njegova ćerka, a prvi put su se sreli u jednom londonskom hotelu.

"Niko nije znao šta će sa sobom"

"Mislim da u početku niko nije znao šta će sa sobom. Teško mi je da objasnim kako je sresti nekoga ko ima više od 50 godina, on je tvoj, a ti ga nikada ranije nisi sreo", rekao je glumac.

"Ja upoznajem Abi i ona mene, biće potrebno vreme. Nažalost, Dženi, Abiina majka, umrla je u leto 2023. Zaista se nadam da joj je laknulo kada zna da Abi konačno zna istinu o sebi i da sada počiva u miru", zaključio je Džejson.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: