Aktuelno 0

06.10.2024.

15:42

Otkriveno šta se dešava sa bosanskom pevačicom uhapšenom zbog veze sa škaljarskim klanom

Poznata bosanska pevačica iz Sarajeva, V.C. puštena je da se brani sa slobode nakon što je uhapšena zajedno sa svojim prijateljem O.O. zbog sumnje da su pomagali u skrivanju visokopozicioniranog člana škaljarskog klana, O.O.

Izvor: Telegraf.rs

Otkriveno šta se dešava sa bosanskom pevačicom uhapšenom zbog veze sa škaljarskim klanom
Ilustracija: Shutterstock/FotoDax

Podeli:

O.O. koji je optužen za organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge, uhapšen je početkom septembra na osnovu međunarodne poternice.

V.C i O.O. su uhapšeni tokom akcije Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, ali sud Bosne i Hercegovine je odbacio predlog Tužilaštva da se V.C. zadrži u pritvoru.

Njen advokat, Damir Kočo, izjavio je da će se pevačica braniti sa slobode.

Međutim, prema pisanju bosanskih medija, ona se trenutno nalazi na slobodi nakon što je sud BiH odbacio predlog Tužilaštva BiH o pritvoru.

V.C. je već ranije dospela u žižu javnosti zbog optužbi protiv sarajevskog biznismena M. M. koga je prijavila za otmicu deteta i porodično nasilje, što je rezultiralo njegovom osudom 2015. godine.

"M.M. je zapravo oteo svoje dete, koje je nakon što se razišao sa V.C. nastavilo život sa majkom. Dve godine pre toga M.M. je osuđen na godinu i deset meseci zatvora zbog nasilja u porodici koje je počinio nad V.C. On je V.C. u maju 2015. godine fizički napao u stanu u kojem su živeli i naneo joj lakše telesne povrede", podseća izvor.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: