Aktuelno 14

06.10.2024.

17:04

Al Paćino doživeo kliničku smrt: "Tamo nije bilo ničega"

Al Paćino je otkrio da se srušio u svojoj kući i skoro umro jer je imao težak oblik korone.

Izvor: B92.net/New York Times Magazine

Al Paćino doživeo kliničku smrt: "Tamo nije bilo ničega"
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

"Sedeo sam u svojoj kući i otišao sam na drugi svet... Nisam imao puls. Za nekoliko minuta je stigla hitna pomoć, u moju dnevnu sobu uletelo je šest bolničara i dva lekara. Na sebi su imali nešto što mi je ličilo na svemirsko odelo", počeo je Paćino (84) svoju ispovest za New York Times Magazine.

Zvezda kultnog "Kuma" je otkrio šta se dalje dešavalo.

"Onesvestio sam se čim sam izgovorio da se osećam jako loše. Imao sam visoku temperaturu, bio sam dehridirao", istakao je oskarovac, ali nije precizirao kada je imao koronu.

Potom je naveo da su mu posle rekli da je maltene doživeo kliničku smrt.

"Nisam ništa video, pa čak ni belo svetlo, tamo nije bilo ničega. Nikada nisam baš razmišljao o smrti, ali znate glumce, dobro je reći da sam jednom umro. Šta se događa kada nema više ničega?", zapitao se Paćino.

Priznao je da smrt sada ima poptuno drugo značenje za njega.

"Tako je kako je. Nisam tražio da umrem, jednostavno se dogodilo i smrt jednostavno dođe, kao što jednostavno dođu i druge stvari u životu", naveo je i dodao da mu je jedina uteha to što će iza sebe ostaviti svoju decu i veliki umetnički opus.

Inače, Paćino ima troje odrasle dece i jednogodišnjeg sina, Romana Paćina, kojeg mu je rodila 54 godine mlađa devojka, Nur Alfala.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: