Aktuelno 3

06.10.2024.

12:26

Glumica radila za 100 dolara u Holivudu, a onda joj je pravi princ dao 30.000 bakšiša FOTO

Glumica Dajana Gudić (34), koju s Megan Foks, "probila se" u Holivudu, a prvih dana je jela samo pirinač i zarađivala po 100 dolara za 12 sati rada.

Izvor: b92.net/Blic.rs

Glumica radila za 100 dolara u Holivudu, a onda joj je pravi princ dao 30.000 bakšiša FOTO
Profimedia

Podeli:

Dajana Gudić je imala samo 15 godina kada je napustila rodno Sarajevo i preselila se u Ameriku, a sada je za domaće medije otkrila kako je uspela da se probije u Holivudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dajana Gudić (@dajanagudic)

"Na početku sam jako mala zarađivala, tek sam došla, konkurencija je ogromna. Radila sam za 100 dolara 12 sati, a to je ništa, jer je u LA stan 2.500 do 3.000 evra mesečno, plus računi i nisam mogla da se odvojim od cimerke. Prvih mesec dana sam jela pirinač, nemam taj kompleks da to krijem. Čula sam da u jednoj diskoteci traže konobarice, tu su izlazili Rijana, Leonardo Dikaprio, to je bio kasting, bilo je 5.000 modela i oni su izabrali samo 20 ljudi" rekla je Dajana i dodala da je zakasnila na kasting.

"Ali, znala sam znala da tu moram da se probijem i preko nekog druga promotera sam saznala da gazda te diskoteke svaki ponedeljak izlazi u jednu drugu. Odlučila sam da idem tamo, bilo je obezbeđenje oko njega, ja došla tamo mršava i kažem mu: 'Izvinite, moram da se upoznam sa Ričijem'. Obezbeđenje mi je reklo da se sklonim, ali sam ja sat vremena stajala i mahala mu i onda je on prišao i pitao o čemu je reč", prisetila se glumica.

Navela je i da je Ričija zamolila da joj da posao u diskoteci uz obećanje da će biti najbolja.

"Zamolim ga da me zaposli u njegovoj diskoteci i obećam da ću biti najbolja od svih, da ću najviše prodavati. Rekao mi je da poštuje to što sam stajala tu sat vremena, dao mi je broj telefona i rekao da ga pozovem sutra. Meni je taj posao promenio život, počela sam da zarađujem velike iznose, 1.000- 2.000 dolara svaku noć. To je elitna diskoteka, tu dolaze najuspešniji ljudi", istakla je glumica.

"Moj posao je bio da stojimo za stolom i pravimo piće. Nas niko nije smarao, jer svako od tih moćnika dođe sa 15 modela. Jedno veče je došao princ iz Saudijske Arabije i dao nam 300.000 u kešu, a mi nismo imale mašinu, pa smo brojale ručno, onda nam je ostavio 30.000 bakšiša tu noć. Počela sam da zarađujem, našla sam stan, iselila se i jedva sam čekala da dođem na Balkan i da mami i sestri platim najbolji hotel u Grčkoj", ispričala je Dajana.

Inače, Dajana je nedavno privukla pažnju domaće javnosti ulogom u ostvarenju "Impuls", a tada je otkrila i kako je izledao njen životni put.

"Trebalo je da moji roditelji zajedno idu u Ameriku, ali su se razveli kada sam imala samo sedam godina. Nakon toga je tata sam otišao kao izbeglica, a nakon godinu dana moji roditelji su odlučili da idem kod tate kad završim osnovnu školu, jer u Americi imam više prilika za uspeh. Otišla sam isključivo zbog školovanja. U međuvremenu je mama dobila ćerku, a ja sestru i bilo mi je jako teško da ih ostavim. Bile smo kao tim, svakodnevno smo bile zajedno i odjednom se sa njima čujem samo na deset minuta jednom nedeljno. To mi je bilo jako teško", ispričala je Dajana, koju mnogi zbog uloge porede s Megan Foks.

Jednu od uloga dobila je kada ju je Džejmi Foks zapazio na Instagramu. Reč je o roli ufilmu "All Star Weekend", u kojem igraju mnoge holivudske zvezde.

"Kad sam imala 23 godine, nakon završetka žurnalistike preselila sam se u Los Anđeles i počela sam da se bavim modelingom. Tu sam upoznala mnoge ljude iz svetskog džet seta. Nakon pet dana življenja u Los Anđelesu upoznala sam Leonarda Dikaprija i preko njega još mnoge poznate ljude koji su mi kasnije pomogli i sa kojima sam radila mnoge projekte. Taj krug poznatih ličnosti u Los Anđelesu je jako mali i kad vide da nisi fan, da ih ne slikaš, prihvate te i postaneš deo njihove grupe", ispričala je Dajana i dodala da se, osim Dikaprija, druži i sa Evom Longorijom i Šer, a rado posećuje i žurke na koje dolaze Rijana i Bijonse.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: