Aktuelno 20

05.10.2024.

15:26

Panika u Holivudu: Kruži snimak seksa ozloglašenog muzičara i slavnog muškarca

Nakon hapšenja repera Pi Didija, skandali ne prestaju da se nižu jedan za drugim, a ovo je najnoviji.

Izvor: b92.net/jutarnji.hr

Panika u Holivudu: Kruži snimak seksa ozloglašenog muzičara i slavnog muškarca
hurricanehank/Shutterstock

Podeli:

Poslednjih meseci su protiv repera podignute brojne tužbe u kojima se spominju i njegove zabave na kojima je on, kao i njegovi saradnici, seksualno zlostavljao žrtve ali ih i snimao. Jedan od takvih snimaka se navodno preprodaje ovih dana, a na snimku je slavna muška osoba.

Taj je muškarac "užasnut" snimkom koja bi uskoro mogla biti objavljen. Izvor je za Njujork post rekao da je cela situacija za tu zvezdu "potpuna noćna mora".

"Ovo je izdaja i povreda žrtve te izaziva brojne probleme. Vraćaju mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva pre mnogo godina i sada je ponovno žrtva, tako se oseća. Ako ovaj snimak izađe, pratiće ga celog života. Biće na internetu zauvek", rekao je izvor.

Drugi je izvor dodao da se zvezda "moli" da sve nestane pre nego što snimak završi u javnosti.

"Ne postoji puno toga što može napraviti ako je video snimljen bez njegovog znanja i ako nekako izađe", rekao je on. Dodao je i da slavna osoba, čije ime nije poznato, pokušava da ignoriše  pretnju da će video biti objavljen.

Nije poznato je li ta muška osoba bila žrtva seksualnog zločina ili odrasla osoba u vreme kad je video snimljen. Na snimku je navodno prikazan Kombs koji ima seksualne odnose s tom muškom zvezdom. Za sada nije potvrđeno da li je snimak jedan od onih koji su već zaplenjeni sa Didijevog imanja.

Agenti su potvrdili pak da je na snimcima reč o poznatim osobama te da ih ima više.

Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu, a ako ga osude, preti mu maksimalna doživotna kazna zatvora.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: