Aktuelno 1

05.10.2024.

10:45

Pevači apeluju na pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini: "Ovo je strašno..." FOTO

Mnoge javne ličnosti su izrazile saučešće porodicama žrtava katastrofalnih poplava u Bosni i Herecegovini, a pevači masovno otkazuju koncerte.

Izvor: B92.net

Pevači apeluju na pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini: "Ovo je strašno..." FOTO
Tanjug/AP Photo/Armin Durgut (STR)

Podeli:

Katastrofalne poplave koje su pogodile Jablanicu, Konjic, Kiseljak, Fojnicu i Kreševo odnele su su, prema poslednjim informacijama odnele 13 života, potresle su region.

Mnoge poznate ličnosti apelovale su na ljude da pomognu žrtvama, jedna od njih je i pevač Mirza Selimović, koji je rođen u Tuzli.

Njegov apel podelili su mnogi na društvenim mrežama.
 

Pevač se i lično solidarisao s prijateljima i komšijama, pa je otkazao nastupe u Crnoj Gori.

Koncert je otkazala i njegova koleginica Dara Bubamara, koja je imala zakazan koncert sinoć u Bosni i Hercegovini.

Iz poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama, Dara je vrlo emotivno objasnila zašto neće nastupiti.
 

"Htela bih da vas pozdravim i da se zahvalim organizatorima što su me pozvali večeras da nastupim i sa svojim orkestrom održim koncert. Međutim, svi znamo šta se noćas desilo u Bosni i Hercegovini, tragičan događaj, koji je za mene nešto strašno i ja mislim onako, kao jedan čovek koji ima duše i ljudskosti, jednostavno neću moći da nastupim večeras. Mislim da bi se svako od vas složio sa mnom. Želim da izjavim saučešće porodicama preminulih i da kažem da mi je jako žao što se ovo desilo, a koncert ćemo napraviti neki drugi put. Hvala vam na razumevanju, da ste živi i zdravi", poručila je Dara Bubamara sa bine, a njeno obraćanje su mnogi podelili na Instagramu.

I Katarina Grujić se solidarisala sa žrtvama i njihovim porodicama.

"Dragi moji, zbog prirodne i nezapamćene katastrofe, koja je pogodila Jablanicu, a pre svega zbog velikog broja povređenih, poginulih i nestalih ljudi u tom delu, želim da vas obavestim da ćemo se, umesto sutra, družiti neki drugi put", navela je pevačica, pa dodala:

"Izražavam najdublje saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije. Voli vas vaša Katarina Grujić".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: