Aktuelno 12

04.10.2024.

13:38

Članovi benda i žena Bore Đorđevića se oglasili zbog zabrane projekcije filma o Ribljoj čorbi

Članovi benda Riblja čorba, kao i supruga i sin Bore Đorđevića, oglasili su se nakon vesti da je projekcija filma "Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može" sprečena.

Izvor: B92.net

Članovi benda i žena Bore Đorđevića se oglasili zbog zabrane projekcije filma o Ribljoj čorbi
Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Podeli:


"Dragi prijatelji, Obraćamo vam se povodom stopiranja projekcije filma pod nazivom "Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može". Primetili smo 1.10. objavu na fb u kojoj se navodi da će se film "Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može" emitovati na festivalu Dok’n’ritam dana 2.10.2024. godine u Beogradu. Pored Borine porodice ni mi, članovi grupe Riblja Čorba, nismo bili obavešteni o projekciji filma. Takođe nismo pogledali film niti smo bili pozvani na projekciju", naveli su u saopštenju na svom zvaničnom Fejsbuk profilu i dodali:

"S obzirom na to da autore poznajemo lično i da smo sarađivali sa njima više puta tokom karijere, mišljenja smo da je film jako dobar. Ali pre bilo kakvog javnog emitovanja smatramo da autori treba da stupe u kontakt sa menadžerom grupe Banetom Obradovićem, porodicom Bore Đorđevića ili sa nekim od članova benda kako bi se stvorilo zdravo okruženje u kom bi film “Riblja Čorba - pesme bez kojih se ne može” zaživeo na pravi način.
U dogovoru sa autorima čekamo dostavu filma kako bi uživali u njemu kao i saglasnost za koju su rekli da će nam proslediti."

Saopštenje su potpisali članovi grupe Riblja Čorba, Vicko, Džindžer, Nidža, Joca, Ivke i supruga Bore Đorđevića, Dubravka Milaković Đorđević i sin Bore Djorđevića Boris Đorđević.
 

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: