Aktuelno 5

04.10.2024.

10:25

50 Cent najavio dokumentarac o uhapšenom Didiju: Optužuje ga za umešanost u slučaj ubistva FOTO

Reper Kurtis Džekson, u javnosti poznatiji kao 50 Cent, već duže vreme radi na dokumentarnoj seriji o optužbama protiv nedavno uhapšenog repera Šona Didija Kombsa.

Izvor: 24sedam.rs

50 Cent najavio dokumentarac o uhapšenom Didiju: Optužuje ga za umešanost u slučaj ubistva FOTO
Profimedia

Podeli:

Didi je uhapšen početkom prošlog meseca u Njujorku nakon što je protiv njega podignuta optužnica. Kombs se suočava sa ozbiljnim optužbama, iako priroda tih optužbi još uvek nije zvanično potvrđena.

50 Cent je iskoristio priliku i oglasio se putem društvene mreže X tim povodom, a objavom je pokušao da potkači uhapšenog repera: 

"Uskoro stiže! (smeh)", napisao je on uz fotografiju bočice bebi ulja na kojoj piše "Diddy oil", podsećajući da je u Didijevim vilama policija pronašla više od 1000 bočica bebi ulja i lubrikanata.

Didija nakon suočavanja sa ozbiljnim optužbama čeka suđenje, a ono što je mnogima nepoznato jeste razlog zbog kojeg postoji "zla krv" između Didija i 50 Centa. 

Možda vas zanima

Optužbe protiv Didija

Cent je poznat po javnom iznošenju mišljenja, pa mu nikada nije predstavljalo problem da sve što naumi i izgovori. On je još ranije izneo da smatra da je Didi znao za ubistvo Notoriusa B.I.G.-a, pa je tako u svojoj pesmi repovao upravo o ovom događaju sa tvrdnjom da Didi zna istinu. Ipak, za ove njegove tvrdnje nije pronađen dokaz, a Šon je i sam poricao povezanost. 

Šon i 50 Cent su pored uspeha u svojim muzičkim karijerama, takođe uspešni i u saradnjama i projektima van sveta muzike. Tako su imali udela i u industriji alkohola. Didi je suvlasnik Ciroca od 2007. godine, a Cent je zastupnik Effen Vodke. 

Možda vas zanima

50 Cent je tada izjavio sledeće: 

"Paf čak ni nije votka. To je grožđe i piše 'napravljeno s votkom', znate o čemu pričam? Effen se pravi od pšenice iz Holandije i destiluje se pet puta tako da ima puno manje šećera. To je pravi način. A kasnije, kad vas zaboli glava jer ste popili punu bocu Ciroca... Rekao sam vam da sam pametniji", rekao je Cent tada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Didi pozvao 50 Centa na druženje

U jednoj od svojih izjava za strane medije 50 Cent je otkrio da je od Didija čak dobio poziv da idu u zajedničku kupovinu. 

"Rekao mi je nešto pre mnogo vremena na venčanju Krisa Lajtija. Rekao mi je da će me odvesti u šoping. Pogledao sam ga i rekao: "Šta si upravo rekao? Pusti me čoveče, pre nego što učinim nešto. Nateraćeš me da upropastim venčanje." Ne. To je nešto što dečko kaže devojci", rekao je tada Cent uzrujano. 

Didi se tada oglasio i objasni šta je imao u planu: 

"Mislio sam da mu treba odeća", rekao je Šon. 

"On i ja bismo mogli biti prijatelji, ali, on to ne želi. Želim biti njegov prijatelj kako bih ga mogao naučiti svemu što znam, kako bi bolje zarađivao s obzirom na to da ja najviše zarađujem", kazao je Didi i našalio se:

"Jo, 50 Cent, molim te, budi moj prijatelj. Slamaš mi srce. Molim te, budi mi prijatelj", rekao je on jednom prilikom javno. 

Prvi pretres Didijeve vile

Za vreme prvog pretresa Didijeve kuće u Los Anđelesu, na društvenim mrežama se odmah oglasio 50 Cent: 

"Ne dolaze osim ako nemaju slučaj", poručio je 50 Cent. 

Njegov rad na dokumentarcu o Šonu Kombsu privlači veliku pažnju, 50 Cent je jedan od glavnih producenata. Dokumentarac je trenutno u procesu izrade. U ekskluzivnoj izjavi za strane medije, 50 Cent i Stejplton ističu: 

"Ovo je priča sa značajnim uticajem. To nije samo niz naslova ili isečaka koje smo do sada videli", rekli su oni. 

Iako su optužbe protiv Kombsa uznemirujuće, tim se nada da će publika razumeti da ova priča nije samo o hip-hopu i muzičkoj industriji. Zanimljivo je da će prihodi od dokumentarca biti usmereni ka podršci žrtvama seksualnog zlostavljanja, što dodatno naglašava koliko je ovaj projekat bitan za njih.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: