Aktuelno 0

03.10.2024.

20:34

TikTok zvezda uhapšena zbog ubistva terapeuta FOTO/VIDEO

TikTok zvezda koja ima skoro 4 miliona pratilaca na mreži uhapšena je jer je dovedena u vezu sa ubistvom terapeuta iz Luizijane, čije je telo pronađeno umotano u ciradu pored puta

Izvor: B92.net

TikTok zvezda uhapšena zbog ubistva terapeuta FOTO/VIDEO
Shutterstock/Sergei Elagin

Podeli:

Terion Tomas je 1. oktobra osuđen i odveden u zatvor Okruga Dalas, u Teksasu. Prema navodima stranih medija, on se suočava sa optužbama iz Baton Ruža, uključujući neovlašćeno korišćenje vozila, teško oštećenje imovine i pružanje otpora hapšenju.

Prema izveštajima i nalogu za hapšenje koji je dobio USA Today, Tomas je uhapšen nakon što je policija tvrdila da je pronađen kako vozi vozilo 69-godišnjeg Vilijama Nikolasa Abrahama i pokušava da pobegne.  

Mreža WBRZ-TV je izvestila da je policija Baton Ruža potvrdila da je Tomas ista osoba koja se na TikToku zove "Mr Prada".

Njegov nalog ima 3,9 miliona pratilaca, a njegov najnoviji video objavljen je oko 29. septembra. Abrahamovo telo je 29. septembra pronašao prolaznik, saopštila je kancelarija šerifa.

Šerifova kancelarija je saopštila da je Abrahamova smrt ubistvo izazvano traumom tupim predmetom.

Policija je ranije objavila fotografije koje su snimljene sa nadzorne kamere jedne prodavnice na kojoj se nalazi osoba za koju vlasti veruju da je bila poslednja osoba koja je upravljala Abrahamovim vozilom.

Vilijam Nikolas Abraham bio je terapeut i licencirani profesionalni savetnik. Vlasti nisu precizirale da li su se Toma i Abraham poznavali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)


 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: