Aktuelno 3

04.10.2024.

7:59

Šumaher i njegov dečko lagali u intervjuu, rat sa bivšom ženom tek počinje?

Svađa između Ralfa Šumahera i njegove bivše supruge dobila je novi epilog, nakon što je brat legende Formule 1 Mihaela Šumahera optužen da je lagao u televizijskom intervjuu.

Izvor: B92.net

Šumaher i njegov dečko lagali u intervjuu, rat sa bivšom ženom tek počinje?
Jakub Poláček / CNC / Profimedia

Podeli:

Kako Dejli mejl prenosi,  nedavnom intervjuu, Ralf i Etien govorili su o svojoj vezi ali i o izjavi Kore Šumaher, Larfove bivše žene, koja je tvrdila da nije znala ništa o seksualnoj orijentaciji bivšeg muža.

Oni su naglasili da su se osvrnuli na svoju vezu koja je postala javna 14. jula. Tokom razgovora, posebno su se osvrnuli na navode Kore Šumaher, koja je tvrdila da nije znala ništa o seksualnoj orijentaciji svog bivšeg muža i njegovoj vezi sa Etienom.

Ipak, novopečeni par je rekao da je sa njom želeo da razjasni sve. Navode je, ipak, opovrgao advokat Kore Šumaher, koji je naveo da je ova izjava lažna.

Naime, supruga Kora ga je optužila da laže u televizijskom intervjuu gde je tvrdio da je blokirala njegov broj i profile na društvenim mrežama.

Kora Šumaher sada traži dodatna pojašnjenja u vezi sa tvrdnjom svog bivšeg supruga i naložila je svom pravnom timu da pošalje pismo Ralfovim advokatima u kojem se navodi da je tvrdnja lažna, preneo je BILD.

"Ralf Šumaher tvrdi da je želeo razjašnjenje sa našom klijentkinjom i više od toga: pokušao je. Plan, koji je (jednostrano) propao jer je naša klijentkinja njega "blokirala" na svojim društvenim mrežama i u svom telefonu. Ovo je netačno u nekoliko aspekata", naveo je advokatski tim Kore Šumaher.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: