Aktuelno 7

02.10.2024.

19:19

Širi se jeziva teorija zavere o Bijonse: "Zahvaljuju joj se da bi spasili život" VIDEO

Tiktokom se širi jeziva teorija zavere o Bijonse prema kojoj je "Queen B" - strah i trepet muzičke industrije.

Izvor: Index.hr

Širi se jeziva teorija zavere o Bijonse: "Zahvaljuju joj se da bi spasili život" VIDEO
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Spominjali su se Tupak, Bigi, Aalijah, Britani Marfi, Majkl Džekson i brojni drugi tragično i naglo preminuli selebritiji.

A onda je stvar otišla dalje, pa je sve češće počelo da se spominje i Bijonsino ime.

"Dok je Aalijah bila pop princeza, Bijonse je morala da postane pop kraljica. Da Alijah nije poginula, za Bijonse danas niko ne bi znao", proširila se priča po društvenim mrežama uz stare zajedničke snimke dve pevačice.

Nakon toga su TikTok preplavili i snimci na kojima danas najveće poznate ličnosti na svetu zahvaljuju i spominju Bijonse dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobedili upravo nju.

@she_know__ Every woman who won a Grammy tried to protect herself from Beyonce...... #whathappened #global #foryou #byonce #jayz #pdady ♬ original sound - What happened???

"Zašto svi stalno spominju Bijonske kad ona izgubi? Moraju li to da rade?", "Svi se plaše Bijonse", pišu korisnici TikToka, uvereni da se iza svega krije neka mračnija priča.

Ko joj je sve zahvaljivao?

Adele, 2017.

Na dodeli Gremija 2017. Adele je osvojila nagradu za album godine. U istoj kategoriji je te godine bila nominovana i Bijonse.

Adele je tokom govora izjavila da je Bijonse zaslužila tu nagradu za svoj album Lemonade. Rekla je i da je ona osoba kojoj se ceo život divi te izvor inspiracije za mnoge izvođače. Rasplakala se, slomila nagradu u dva dela i komadić dobacila Bijonse, koja je sedela u publici.

"Šta, dođavola, ta žena mora da napravi da osvoji nagradu za album godine?" navodno je Adel vikala u bekstejdžu.

Lizzo, 2023.

Šest godina kasnije Bijonse ponovno nije osvojila Gremi za album ni za pesmu godine. Pobedila ju je tada mlada Lizzo, koja je takođe svoje vreme za mikrofonom na pozornici iskoristila da zahvali Bijonse i nahvali njenu muziku.

Džej Zi, 2024.

Kad je njen suprug Jay-Z primao Gremija za svoj doprinos muzičkoj industriji, i on je spomenuo Bijonse i činjenicu da nikad nije osvojila Gremija za album godine.

"To nema smisla", rekao je.

Kanje Vest i Tejlor Svift, 2009.

2009. godine dogodio se možda i najbizarniji trenutak u istoriji muzičke industrije. Na dodeli MTV Video Music Awards Kanje Vest je prekinuo govor Tejlor Svift, koja je u tom trenutku primala nagradu za najbolji ženski video za pesmu You Belong with Me.

Dok je Tejlor zahvaljivala publici, Kanke se popeo na pozornicu, uzeo mikrofon i izjavio da je Bijonse trebala da dobije tu nagradu za svoj video Single Ladies (Put a Ring on It), što je izazvalo šok u dvorani.

Kasnije te večeri, nakon što je osvojila drugu nagradu, Bijonse je pozvala Tejlor da završi govor u kojem ju je Kanje prekinuo. To je (između ostalog) rezultiralo višegodišnjim neprijateljstvom Tejlor Svift i Kanjea Vesta, ali teoretičari zavera po TikToku sad tvrde da je Kanje ovako - "spasio život Tejlor Svift".

S obzirom na to da je 2021. Tejlor pokazala poruku koju joj je Bijonse poslala nakon dodele Gremija te godine - čini se da je ipak reč samo o teoriji. 

Povezanost Bijonse i Didija

Džej Zi, Didi i Bijonse dele dugogodišnju povezanost koja se temelji na ličnim i profesionalnim vezama u muzičkojj industriji. Džej Zi i Didi su prijatelji još od ranih 1990-ih, kada su obojica stekli slavu dolazeći iz sličnih okruženja u Njujorku.

Njihovo prijateljstvo traje decenijama i uključuje brojne muzičke saradnje i poslovne poduhvate. 1997. sarađivali su na Didijevom debitantskom albumu, a od tada su se međusobno podržavali u javnosti pojavljujući se zajedno na raznim događajima, poput Didijeve raskošne proslave 50. rođendana 2019. godine.

Bijonse i Didi imaju čak i zajedničku pesmu.

Iako zasad ne postoji dokaz da su Džej Zi i Beyonce upleteni u slučajeve za koje se tereti Didi, pojavile su se glasine da je situacija izazvala napetosti u njihovom braku. 

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: