Aktuelno 2

02.10.2024.

17:55

Kraljicu Kamilu optužili da se odala porocima: Njen sin otkrio istinu

U razgovoru s "The Timesom", Tom Parker Bovls, sin kraljice Kamile, govorio je o glasinama da je njegova majka strastvena pušačica i ljubiteljka alkohola.

Izvor: Index.hr

Kraljicu Kamilu optužili da se odala porocima: Njen sin otkrio istinu
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Povod za intervju bio je objavljivanje njegove nove knjige pod nazivom "Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III".

"Nikad je nisam video pripitu"

Tom je negirao tvrdnje da kraljica uživa u cigaretama i piću.

"Znate li da ona ima tu reputaciju da pije džin i puši?" upitao je novinara. "Nikad nije popila čašu džina u životu i ne puši. Nikad je nisam video da je imalo pripita", objasnio je.

Dodao je da možda povremeno popije nešto, ali ne redovno. Kad je novinar upitao kako je Kamila reagovala na to da piše knjigu o povezanosti kraljevske porodice i hrane, Parker Bouls je rekao: "Moja majka je prvo pročitala sve pre objavljivanja, a zatim i Palata."

"Volim s njom da večeram"

Govorio je o omiljenoj hrani svoje majke i njihovom odnosu: "Smatram, kao sin, da je ona osoba s kojom volim da večeram. Također uživam u šetnjama po Škotskoj s njom. Uvek dolazi do nesuglasica i različitih mišljenja, ali bilo bi čudno kad bismo se slagali u svemu. Bilo bi neugodno... Ponekad bih joj sigurno išao na živce."

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: