Aktuelno 1

02.10.2024.

16:15

Advokat Didijevih žrtava planira da raskrinka poznate ličnosti: "Imena će vas šokirati, sve ću otkriti"

Lista navodnih saučesnika Šona Didija Kombsa uskoro će biti objavljena kao deo novog talasa šokantnih tužbi, a advokat uključen u slučaj tvrdi da ona sadrži imena poznata široj javnosti.

Izvor: B92.net

Advokat Didijevih žrtava planira da raskrinka poznate ličnosti: "Imena će vas šokirati, sve ću otkriti"
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

"Imena će vas šokirati", izjavio je advokat Toni Bazbi tokom konferencije za novinare, najavljujući nove tužbe u ime 120 žrtava, navodi Dejli Mejl.

"Doći će dan kada ćemo imenovati ljude osim Šona Kombsa, a ima mnogo imena. Spisak je već dug, ali zbog prirode ovog slučaja, potrudićemo se, i to veoma, da budemo sigurni pre nego što ih objavimo", rekao je Bazbi.

Advokat tvrdi da će lista navodnih saučesnika Didija Kombsa biti objavljena u šokantnoj tužbi.

Bazbi je rekao da planira da podnese tužbe u nekoliko država u narednih 30 dana i obećao da će imena biti otkrivena kasnije.

Potvrdio je da su polovina tužitelja muškarci, a da se većina navodnih napada dogodila u Njujorku, Kaliforniji, Džordžiji i Floridi.

Optužbe datiraju još od 1991. godine, a najmlađa navodna žrtva imala je samo devet godina, dok 25  tvrdi da su bili maloletni u vreme napada.

Mnogi navodi se odnose na Kombsove ozloglašene, bele zabave, kao i na hotele, a često su navodno uključivali drogu.

Ova tužba je najnovija u nizu od skoro desetak podnetih protiv muzičkog mogula, koji ga optužuju za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: