Aktuelno 4

02.10.2024.

15:32

Starleta se pohvalila novim grudima, svi gledali u njeno lice: Zašto si to uradila?

Bankrot starleta, kako su prozvali Kejti Prajs, skinula se u bikini i pokazala nove grudi, ali svi su gledali u njeno lice.

Izvor: b92.net/The Sun

Starleta se pohvalila novim grudima, svi gledali u njeno lice: Zašto si to uradila?
Profimedia

Podeli:

Iako je nedavno po drugi put proglasila bankrot, starleta Kejti Prajs (46) je odlučila da otputuje na odmor.
 

Sa dečkom Džej Džej Slejterom (32), otputovala je na Kipar i baškarila se u bikiniju pored bazena. U prvom planu bilo je njeno bujno poprsje, fotografi su je slikali iz svih uglova, ali svi su gledali u njeno lice.

Mnogi od 2,5 miliona pratilaca na drzštvenim mrežama, pitali su je "šta je" i "zašto" je to uradila.

Rijaliti zvezda, koju su zbog dugovo proglasili bankrot starletom, grudi je operisala čak 17 puta. Tokom leta podvrgla se zatetzanju lica u Turskoj i javno se pohvalila da je konačno srećna.

Profimedia

Sreću joj nije pokvarila ni sitnica - poreskim organima dugovala je 761.994,05 funti. Portiv nje je pokrenut postupak, a kada se nije pojavila na sudu, policija ju je uhapsila na aerodromu.

Ispostavilo se da se vraća iz Turske.

Zbog bankrota je morala da proda i svoju vilu u Saseksu, u kojoj je živela deset godina.

Inače, kako je objavio britanski Metro, u ročište u avgustu odloženo je na njen zahtev.

Trebalo je da se pojavi u specijalnom sudu i da izjavu, ali nije advokatski tim je podneo zahtev da joj se omogući "privatni intervju".

Advokat Berti Beor-Roberts je objasnio zašto Prajsova neće u sudnicu.

"Tražimo od suda da, generalno, odloži ispitivanje. Opšta svrha je da se dozvoli Prajsovoj da prisustvuje privatnom razgovoru sa poverenikom, a zatim da nastavi da se konstruktivno angažuje. Kejt prihvata da stvari nisu išle tako glatko kao što su do sada mogle da idu, ali slučaj je veoma složen", naveo je advokat.

Kao što je poznato, Kejti Prajs je prvi bankrot proglasila krajem 2019. godine, a britanski mediji su pisali da je "uspela da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti i uz to da nagomila dugove i dovede svoju budućnost u pitanje".

Portal "Closer" preneo je da je očajna Kejti tražila novac od bivših muževa Pitera Andrea i Kirana Hajlera, jer smatra da su oni krivci za njen nedostatak novca - tvrdila je da je na ove veze potrošila milionske iznose.

Navodno, Hajler je najviše doprineo krahu, kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme.

Pritom, starleta se halisala kako plaća kućne pomoćnice, dadilje, svaki drugi dan praktikuje odlazak na frizuru i masažu. Tu su i troškovi za silne estetske korekcije, a često je išla i na luksuzna i papreno skupa putovanja.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: