Aktuelno 5

02.10.2024.

11:22

Ešton Kučer u panici zbog Paf Didija: "Glumac zna da je sam sebi ovim iskopao rupu"

Reper Šon Didi Kombs nalazi se u pritvoru u Bruklinu već dve nedelje jer se tereti za reketiranje, trgovinu ljudima i druga kriminalna dela, a njegovi prijatelji zbog toga su u strahu.

Izvor: b92.net/Daily mail

Ešton Kučer u panici zbog Paf Didija: "Glumac zna da je sam sebi ovim iskopao rupu"
Profimedia

Podeli:

Ešton Kučer koji se sa Paf Didijem družio više od dve decenije sada strepi za svoju bezbednost jer je i sam bio deo njegovih ozloglašenih "belih žurki", na kojima se navodno svašta događalo.

Sada se glumac boji da će Didi reći ili uraditi nešto i okrenuti se protiv bliskih ljudi samo kako bi izašao iz pritvora.

"Ešton ima strahove oko toga kako će se istraga odigrati. Oseća kao da Didiju nije problem da laže vlasti i izrekne imena nekih svojih slavnih prijatelja, ako bi to značilo da će izaći iz zatvora. Didi sada može da kaže bilo šta, uradi bilo šta i okrene se protiv bilo koga. Svi koji su bliski Didiju se boje mogućnosti da će izneti lažne navode kako bi "očistio" svoje ime. Ako ga vlasti budu kontaktirale, on će u potpunosti sarađivati i nema šta da krije. Ešton zna da je sebi iskopao rupu ovim, ali nikad, u milion godina, nije mogao da veruje da je Didi zaista radio ove užasne stvari", rekao je insajder Dejli Mejla.

Možda vas zanima

Ešton Kučer spreman da sarađuje sa vlastima, za sve je kriv ozloglašeni reper

Izvor dodaje i da Ešton nikada nije učestvovao u Didijevim "freak-offs" žirkama, na kojima je navodno seksualno zlostavljao svoje žrtve i sve snimao. Izvor je istakao i da je Kučer prekinuo kontakt s reperom nakon što je u javnost isplivao video u kom fizički napada svoju bivšu devojku Kesi.

"Imali su iskreno prijateljstvo. Ali, kad su Ešton i Mila videli video na kom reper maltretira Kesi, shvatili su da je čudovište i da ne žele više da ga imaju u svom životu", dodao je izvor.

Kučer je inače ranije komentarisao reperove zabave.

Možda vas zanima

"Imam mnogo toga da kažem što ne bih smeo... Dakle, uh... Priče o Didijevim žurkama, to su neka čudna sećanja", rekao je on ranije, pisao je Page Six.

Inače, Didiju preti doživotna kazna. Dosad su ga optužili za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, prevaru i prisiljavanje, kriminalna dela vezana za drogu i prostituciju, otmice, fizičko i seksualno nasilje nad ženama i muškarcima i drugo.

Optužnica protiv njega se fokusira na njegove "freak-offs" zabave koje su se odvijale u hotelskim sobama, a u kojima su učestvovale ženske i muške prostitutke. Neke od tih zabava su trajale danima, a žrtve su se dugo oporavljale nakon njih.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: