Aktuelno 0

02.10.2024.

9:28

Britni Spirs spalila kosu, obrve i trepavice: "Plamen mi je zahvatio celo lice"

Pevačica Britni Spirs je pre četiri godine izazvala požar u kojem je do temelja izgorela teretana, a sada je samoj sebi spalila kosu, obrve i trepavice.

Izvor: B92.net/Page Six

Britni Spirs spalila kosu, obrve i trepavice: "Plamen mi je zahvatio celo lice"
EPA/ NINA PROMMER

Podeli:

Svega četiri godine nakon što je izavala požar u kojem je do temelja izgorela njena kućna teretanu, Britni Spirs je imala incident s vatrom.

Šta joj se dogodilo, pevačica je do detalja opisala na svom Instagram profilu, a snimak je preplavio portale i društvene mreže.
 

"Bila sam u svojoj sobi, upalila sam vatru i odjednom mi je eksplodirala u lice", prisetila se Britni (42), a preneo je Page Six.

"Pošto sam i pre imala problema s kaminom, obično bih tražila od obezbeđenja da uđe i zapali ga, ali ovoga puta, samo sam bacila celu stvar unutra i plamen mi je, bukvalno, oduvao lice".

Kako je navela, plamen je bio ogroman.

"Bio je toliki da se osoba sa kojom sam bila u tom trenutku probudila.

Istakla je da su joj stradale kosa i obrve.

"Otišle su mi trepavice, obrve i, vidite ove bebi šiške? Ovo je od toga... Cvrčalo mi je po celoj kosi", opisala je dobitnica Gremija i dodala:

"Zabrinula sam se da imam opekotine drugog ili trećeg stepena i mislila sam da ću morati u hitnu pomoć". Bolelo me je na dodir, na primer kad držim telefon. Bolelo me je kad bih stavila led na lice. Bolelo me je sve, otprilike šest ili sedam sati. Bol nikako nije prestajao. Bilo je tako, tako, tako loše", požalila se Britni Spirs, poznata po raznim skandalima.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: