Aktuelno 1

02.10.2024.

8:33

I Sergej Ćetković odbio da učestvuje na Montesongu: "Dobio sam poziv, ali..."

Posle pevačica Danice Crnogorčević i Jadranke Barjaktarević i njihov kolega Sergej Ćetković odbio je poziv Crne Gore da učestvuje na Montesongu.

Izvor: B92.net/Telegraf.rs

I Sergej Ćetković odbio da učestvuje na Montesongu: "Dobio sam poziv, ali..."
F.S./ATAImages

Podeli:

Sergej Ćetković je 2014. godine učestvovao na Pesmi Evrovizije, a kako je naveo, razlog zbog koga je odbio poziv je nedostatak vremena.

"Dobio sam poziv ako imam neku kompoziciju, ali prosto nemam vremena da se pozabavim time sada. Drago mi je što će neko sledeće godine predstavljati Crnu Goru, jer to je jedno lepo iskustvo, doduše meni bilo. Kada se setim 2014. godine, kad sam ja bio deo takmičenja, ovo sad više ne liči na tu Evroviziju. Potpuno je dobilo neku drugu krajnost, mnogo toga se promenilo. Tad je isto bilo bitno da pokažeš dobar šou, naravno i pesmu, ali sad je to izgubilo svaki smisao".


Ćetković je u intervju za domaće medije prokomentarisao navode da su Boban Rajović, Danica Crnogorčević i Jadranka Barjaktarović bili u trci da predstavljaju Crnu Goru.

"Svako od njih zna svoj posao, sad je jako bitna sama pesma. Propozicije "Evrovizije" su da za tri minuta date nešto interesantno, pa da vidimo koga će Crna Gora izabrati. Morao bih da čujem pesme, pa da odlučim, nije stvar izvođača. Možda najviše iskustva imaju Jadranka i Boban. Znam da on uvek ide onako, do kraja, možda on napravi nešto, ko zna. Danicu nisam imao prilike da je čujem, sem u tih par pesama - "Veseli se srpski rode"... Ovo drugo nisam baš ispratio do kraja da mogu sa sigurnošču da kažem, ali "Evrovizija" je mesto gde sve može da se prikaže i pokaže".

Inače, Ćetković proslavlja 25 godina veoma uspešne karijere i tim povodom je najavio solistički koncert 13. decembra 2024. godine u Sava Centru.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: