Aktuelno 2

01.10.2024.

18:36

Ešton Kučer spreman da sarađuje sa vlastima, za sve je kriv ozloglašeni reper

Ešton Kučer našao se u žiži skandala nakon što je njegova povezanost sa reperom Pi Didijem, koji je optužen za ozbiljne zločine poput silovanja, trgovine ljudima i lanca prostitucije, postala javna.

Izvor: b92.net/index.hr

Ešton Kučer spreman da sarađuje sa vlastima, za sve je kriv ozloglašeni reper
EPA-EFE/ERIC THAYER

Podeli:

Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu i čeka suđenje, dok Kučer izražava duboku zabrinutost zbog njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

Kako prenose svetski mediji, Kučer se oseća prevareno i izmanipulisano, s obzirom na to da se njihovo prijateljstvo proteže više od dve decenije.

"Ešton apsolutno žali zbog prijateljstva sa Didijem. Oseća se izdano i strahuje od mogućnosti da bi Didi mogao izneti netačne informacije kako bi se spasio."

Prijateljstvo između Kučera i Didija uključuje i prisustvovanje čuvenim žurkama koje je reper organizovao.

Izvor takođe dodaje da je Kučer svestan rizika da bi Didi mogao da iznese lažne optužbe o svim svojim prijateljima kako bi skrenuo pažnju sa sebe.

Kučer je, prema izvorima, očekivao da bi mogao dobiti sudski poziv još kada su Didiju pretresane kuće ranije ove godine.

"On ne želi da se meša u ovo, ali zna da je njegovo druženje već značilo umešanost. Spreman je da sarađuje sa vlastima, jer nema šta da krije", zaključio je izvor.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: