Aktuelno 0

01.10.2024.

21:56

Sestra slavne pevačice kroz suze progovorila o njenoj borbi sa rakom VIDEO

Pevačica i glumica Danni Minog, sestra slavne muzičarke Kajli Minog, progovorila je o sestrinoj borbi sa rakom i o uticaju koji je njena dijagnoza imala na nju.

Izvor: B92.net

Sestra slavne pevačice kroz suze progovorila o njenoj borbi sa rakom VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kajli je 2005. godine dijagnostifikovan rak dojke te se podvrgla lumpektomiji, a išla je i na hemoterapiju, prenosi Mirror.

Dani je gostovala u radijskoj emisiji "Take 5" gde je pričala o teškim trenutcima kroz koje je prolazila Kajli, ali i njezina porodica.

"Moja se sestra razbolela od raka dojke i bila je usred turneje. Sećam se da su je nosili s pozornice i slično. Kad sam išla da je posetim tokom hemoterapije i kad joj je bilo jako, jako loše, samo bih skakala oko nje uz muziku. Muzika nam je pomogla, a ona je govorila: ‘Moram završiti turneju.‘ Toliko je profesionalna. Mi smo joj govorili: ‘O, zaboga, moramo te održati u životu‘ Znali smo da je njen cilj bio da se vrati, da ljudima ne propadnu ulaznice. Svaka osoba je zadržala ulaznicu", ispričala je ona kroz suze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC iview (@abciview)

Progovorila je i o sestrinom povratku na pozornicu nakon što je završila emoterapiju. Njena se bolest nije vratila nakon operacije pa se dva meseca nakon svega vratila u javnost.

Nešto kasnije je otišla u Francusku kako bi završila s hemoterapijom, a njen publicista je 2006. objavio da je završila sa istom. Kada se prvi put vratila na pozornicu poručila je Dani:

"Hoćeš li skakati na pozornici sa mnom?"

"Radost publike kad smo izašle na pozornicu je bila neverovatna", ispričala je ona.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: