Aktuelno 0

01.10.2024.

13:38

Isplivali iznenađujući detalji sa venčanja Borisa Bekera

Boris Beker je na svoje venčanje pozvao samo dvoje od svoje četvoro dece.

Izvor: B92.net

Isplivali iznenađujući detalji sa venčanja Borisa Bekera
Profimedia

Podeli:

Nemačka teniska legenda oženila je Lilijan de Karvaljo u Portofinu u Italiji, početkom ovog meseca, ali su njegovi najstariji sinovi Noa (30) i Elias (25) – iz prvog braka sa Barbarom Feltus – bili jedini koji su prisustvovali njegovom trećem venčanju kao kumovi.

Bekerova ćerka Ana (24), koja je začeta tokom njegove avanture sa ruskom konobaricom Angelom Ermakovom, i sin Amadeus (14) iz drugog braka sa manekenkom Lili Kersenberg, nisu bili prisutni na ceremoniji.

Lili je tvrdila da Amadeus nije bio obavešten o događaju od strane svog oca, koji je prošle godine proveo osam meseci u zatvoru u Velikoj Britaniji zbog skrivanja imovine i kredita tokom stečajnog postupka.

Rekla je nemačkom časopisu Bunte: "Kada sam pitala Amadeusa o tome, bio je iznenađen. Nije znao ništa o tome. Naravno da se pita zašto nije pozvan i zašto mu otac nije rekao ništa o tome. Više nije dete. Ima 14 godina!"

Beker je nedavno je otkrio da je bio emotivan tokom trodnevne proslave svog braka sa Lilian (34) i da su ga posebno dirnuli govori njegovih sinova, piše yahoo.

Boris je rekao britanskom časopisu HELLO!: "Bilo je autentično, stvarno i bila je to čarobna nedelja koju ću zauvek pamtiti. Svi su plakali, uključujući i mene."

O govorima svojih sinova dodao je: "Veoma su me dirnuli govori raznih ljudi. Postoje slike na kojima moji sinovi govore o nama kao novoj porodici, i to je bilo veoma emotivno – svi su plakali. Mislim da nije bilo suvih očiju tokom poslepodneva i večeri. Bilo je veoma emotivno, veoma romantično i veoma autentično."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: