Aktuelno 0

30.09.2024.

17:37

"Deca nisu primila nijednu vakcinu": Adaktar na meti kritika zbog svojih postupaka

Adam Adaktar obmanuo je javnost snimkom kako je zakupio Avalski toranj zbog otkrivanja pola bebe, zbog čega su se oglasili iz Emisione tehnike i veza, a ovo nije prvi slučaj da Adaktar svojim postupcima intrigira javnost.

Izvor: B92.net

"Deca nisu primila nijednu vakcinu": Adaktar na meti kritika zbog svojih postupaka
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Na Instagramu ga prati 196 hiljada ljudi, a zbog svoje primarne delatnosti u kozmetičkom salnu, sebe zove “bog obrva”. Međutim, zbog ponašanja, objava i stavova često je na meti kritika i osuda javnosti.

On je ranije ove godine putem drušvenih mreža objavio da nije vakcinisao svoje dete, što je izazvalo lavinu komentara pre svega zbog kršenja zakona jer je propisan kalendar vakcinacije dece.

"Deca mi nisu vakcinisana, ja to nisam dozvolio, baš zbog tih stvari što ja preventivno ništa ne radim. Pristalica sam čoveka koji, kada se nešto desi, on tada reaguje. Znači, nemam nikakve vrste pripreme za nešto", naveo je Adaktar na Instagramu.

"Nisu primila ništa! Nismo dali ni prvu, ni drugu, ni petu, ni stotu, ni vakcinu, ni revakcinu, čak ni onaj vitamin K u nogu! Bukvalno su clean (“čista", prim.aut)", dodao je tada on.

Takođe, zbog njegovog pojavljivanja u javnosti i stajlinga, u junu je reagovao i Muzej Jugoslavije.

On se na jednom događaju pojavio u odelu koje je mnogima zapalo za oko, jer je isto kao i odelo koje je nosio Tito, ali se Muzej oglasio kako bi otklonio sumnje da je Adaktar nosio originalno odelo bivšeg predsednika Jugoslavije.

“Muzej Jugoslavije kao republička ustanova kulture ima jasnu politiku pozajmljivanja predmeta definisanu Zakonom o muzejskoj delatnosti, a koji predviđa pozajmljivanje predmeta na privremeno čuvanje ili izlaganje isključivo drugim muzejima, ustanovama ili pravnim licima”, naveli su tada.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

23 h

Podeli: