Aktuelno 1

30.09.2024.

19:35

Poznati fudbaler "lakši" za 18 miliona evra: Prevara ga skupo koštala FOTO

Prevarena supruga fudbalera Kajla Vokera, Eni Kilner, daće još jednu šansu svom braku pod uslovom da joj Voker da polovinu svog bogatstva, odnosno 18 miliona evra.

Izvor: B92.net

Poznati fudbaler "lakši" za 18 miliona evra: Prevara ga skupo koštala FOTO
Profimedia/The Sun/News Licensing

Podeli:

Kilner i Voker imaju četvoro dece, dok je fudbaler s bivšom ljubavnicom Lorin Gudman dobio ćerku.

Izvori bliski paru tvrde da se Voker i Kilner svađaju oko svega te da su odlučili da sklope finansijski ugovor.

"Rekla mu je da će razmisliti o ponovnom pokušaju samo ako joj prvo da polovinu svog novca. Rečeno joj je da ima pravo na polovinu njegovog bogatstva ako se raziđu - i ne želi da ijedan cent od njenog udela ode Lorin", rekao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

Kilner, prema tvrdnjama izvora, i dalje razmišlja o podnošenju zahteva za razvod jer strahuje da više ne može da spasi brak. Cela je situacija dobila novi obrt kad je Kilnerina sestra Sian dobila dečaka u tajnoj vezi s ocem četvoro dece. Kilner je zato svoju sestru optužila da radi isto što i Gudman te je čak, prema pisanju stranih medija, odlučila da ne poseti sestru i sestrića u bolnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

"Ovo je osetljiva situacija za Eni, ona ne odobrava moje ponašanje i užasnuta je... Iskreno se izvinjavam za bilo koju bol koju sam izazvala porodicama, uključujući svoju", rekla je Kilnerina sestra Sian za Dejli mejl. Također, rekla je da namerava sama da odgaja svoje dete te da ne želi da uključi oca u odgoj.
 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: