Aktuelno 14

30.09.2024.

14:15

Aleksandra Prijović odlučila: "Povlačim se iz javnosti"

Muzička zvezda, Aleksandra Prijović, svoju spektakularnu koncertnu turneju zaokružiće tamo gde je ista i počela, u Beogradu u Areni i to 22. decembra.

Izvor: Blic.rs

Aleksandra Prijović odlučila: "Povlačim se iz javnosti"
M.M./ATAImages

Podeli:

Aleksandra je za "Blic" sumirala svoje utiske i podelila impresije povodom nezabeleženog uspeha, ali i otkrila svoje privatne i poslovne planove.

"Pa, baš zato što je od Beograda sve počelo. Beogradska publika mi je prva verovala i pomogla da se "moj glas daleko čuje". Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo sad već imam tremu pred taj poslednji 22. decembra", rekla je Aleksandra za "Blic".

Za samo 24 sata Prijovićka je rasprodala četvrtu Arenu, a na pitanje da li je imala strah da još jedan koncert pusti u prodaju, Aleksandra kaže:

"Nisam imala strah ali nisam ni verovala da će se za dan prodati. Baš zato pravimo za taj dan nešto posebno i drugačije od cele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj državi i gradu bude podjednako lepo, vodila sam i u manja mesta ceo svoj tim i nigde nisam štedela kada je produkcija u pitanju. Zato baš Beograd zaslužuje da ih na poslednjem koncertu iznenadim. Ali, ja nikad ne pričam unapred već sam sa publikom izgradila odnos poverenja - zato znam da znaju da ćemo se sjajno provesti i da ću dati sve od sebe da kući odu nasmejani i da taj susret zajedno pamtimo dugo godina."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Aleksandrini fanovi, kojih ima među omladinom, onih srednjih godina, ali i starije dobi, bili bi zasigurno zaintresovani za još neki koncert, koji bi možda otvorila, ali to njoj nije u planu, za šta ima i dobar razlog.

"Ne. Kao što sam i na svom instagram nalogu objavila- samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila, a drugo, sve i da sam se u hodu predomislila nema više nijedan slobodan termin u Areni", objasnila je ona za Blic.

Što se tiče nastavka karijere, rekla je: "Aleksandra zaslužuje pauzu! Povlačim se iz javnog života... Na neko vreme. Sledeća godina će biti savršena za stvaranje novih pesama, planiranje budućnosti, odmor, vreme za porodicu i prijatelje", izjavila je.

Prijović je radila na pesmama i turneji sa suprugom Filipom Živojinovićem, a otkrila je da bi uskoro mogli da počne da razmišlja o proširenju porodice. Par već ima sina Aleksandra.

"Da se naš sin pita, odavno je trebao da dobije društvo. Tako da, verovatno je i pravo vreme", zaključila je pevačica.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

20 h

Podeli: