Aktuelno 3

30.09.2024.

13:55

Cecina pesma izvedena u operi: "Pazi s kime spavaš" u klasičnoj izvedbi podelio fanove VIDEO

Da su pesme Svetlane Cece Ražnatović veoma popularne i da se često obrađuju - na to smo navikli, ali da li ste mogli da zamislite da će se neke od njih svirati u okviru opere?

Izvor: B92.net

Cecina pesma izvedena u operi: "Pazi s kime spavaš" u klasičnoj izvedbi podelio fanove VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Upravo to se dogodilo u Sloveniji, gde je slovenački Mladinski orkestar klasične muzike izveo Cecinu pesmu "Pazi s kime spavaš", koju su za nju napisali Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili.

"Slovenački Mladinski orkestar klasične muzike je na velikoj turneji, koja se održava u kultnim dvoranama širom dežele, a u svoj repertoar je uvrstio i Cecin hit iz 2004. "Pazi s kime spavaš", piše u okviru snimka koji je objavljen na mreži "X".

Dobro poznati hit u novom ruhu, naišao je na oprečne komentare.

"Ma ovo je genijalno, ali zaista", "Od sada slušam ovu verziju, Cecine pesme su toliko široke", "Svaka čast", "Kako bih volela uživo to čuti, volim klasičnu muziku... A volim i "Pazi s' kime spavaš", samo su neki od brojnih komentara.

Ceca ovo još uvek nije javno komentarisala ali je snimak ovog jedinstvenog izvođenja podelila na svom Instagram nalogu.

Inače, turneja slovenačkog orkestra na čijem se repertoaru nalazi i Cecin hit počela 6. je septembra u Braslovču, a završava se 9. oktobra u Portorožu.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

20 h

Podeli: