Aktuelno 9

30.09.2024.

12:08

Haris Džinović ponovo na sudu: Došao na ročiste zbog imovine, a evo gde je Melina FOTO

Haris Džinović razveo se zvanično od supruge Meline 28. marta ove godine, ali je podela imovine u toku. Pevač se tako danas u prepodnevnim satima pojavio u sudnici kako bi najverovatnije nastavio proces u borbi za vilu na Dedinju.

Izvor: 24sedam.rs/N.M.

Haris Džinović ponovo na sudu: Došao na ročiste zbog imovine, a evo gde je Melina FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Haris je došao u Prvi osnovni sud bez advokata, delovao je ozbiljno i nije davao izjave. Džinović je standardno nosio šešir, a imao je košulju, crne pantalone i patike.

Međutim, njegova bivša supruga se nije pojavila na sudu, kao ni tokom procesa razvoda kada je poslala samo advokata.

Kako mediji navode, Melina sada živi navodno na Azrunoj obali, a nedavno ju je posetila ćerka Đina.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevač je posle razvoda rekao da ne oprašta prevaru, te da je "Melina nikakva". 

"Naravno da mi znači Kanova podrška, ne sada nego uvek. Ne znam da li verujem u brak, ne znam šta bih rekao... Savet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena investicija, u većini slučajeva. Ženama ne verujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju ali ne pada mi na pamet da proverama. Jedno od dvoje naslednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare", rekao je Džinović.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

18 h

Podeli: