Aktuelno 2

30.09.2024.

11:47

Barbra Strejsend se oprostila od velike holivudske zvezde: "Čim sam ga ugledala znala sam da je poseban"

Legendarni glumac, muzičar i tekstopisac, Kris Kristoferston, preminuo je u 88. godini. Od velike zvezde sada se opraštaju brojne poznate ličnosti među kojima i Barbra Strejsend.

Izvor: B92.net

Barbra Strejsend se oprostila od velike holivudske zvezde: "Čim sam ga ugledala znala sam da je poseban"
EPA/JASON SZENES

Podeli:

Kristoferson je sa Barbrom Strejsend igrao glavnu ulogu u kultnom filmu "Zvezda je rođena" iz 1976. godine.

Nakon vesti o njegovoj smrti, Strejsend se oglasila na svom Instagram profilu.

"Prvi put kada sam videla Krisa kako nastupa u klubu Trubadur u Los Anđelesu, znala sam da je on nešto posebno. Bos i drndajući na gitari, on je izgledao kao savršen izbor za scenario koji sam razvijala, a koji je na kraju postao Zvezda je rođena. U filmu smo Kris i ja pevali pesmu koju sam napisala za glavnu ljubavnu temu filma, "Evergreen". Na mom poslednjem koncertu 2019. u londonskom Hajd parku, zamolila sam Krisa da mi se pridruži na sceni da otpeva naš drugi duet A Star Is Born, "Lost Inside Of Iou". Bio je šarmantan kao i uvek, a publika ga je obasipala aplauzom. Bila je radost videti ga kako dobija priznanje i ljubav koju je tako bogato zaslužio. Moje misli su upućene na Krisovu suprugu, Lizu, za koju znam da ga je podržavala na svaki mogući način", napisala je Barbra u opisu njihove fotorgrafije.

Podsećamo, tužne vesti je saopštila njegova porodica.

"Teška srca prenosimo vest da je naš suprug/otac/deda, Kris Kristoferson, mirno preminuo u subotu, 28. septembra kod kuće. Svi smo tako blagosloveni što smo proveli vreme sa njim. Hvala vam što ste ga voleli svih ovih mnogo godina, i kada vidite dugu, znajte da nam se svima smeje", naveli su u saopštenju.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

18 h

Podeli: