Aktuelno 3

30.09.2024.

8:37

Oglasio se glumac nakon što mu je pronađena ćerka: "Ko zna kako bi se završilo, sačuvani su dragoceni minuti"

Ćerka glumca Petra Zekavice juče je pobegla od kuće, a nekoliko sati nakon njegovog apela na društvenim mrežama je pronađena.

Izvor: B92.net

Oglasio se glumac nakon što mu je pronađena ćerka: "Ko zna kako bi se završilo, sačuvani su dragoceni minuti"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Glumac se nakon toga oglasio na društvenim mrežama i uputio zahvalnost svima koji su pomogli.

"Sofija je pronađena. Trenutno je u bolnici. Želim da se zahvalim svima na neverovatnoj podršci i brzini kojom su svi ljudi dobre volje odreagovali… Da nije bilo vas ko zna kako bi se sve ovo završilo… Zahvaljujući vašim re-postovima, gospodin Obrad koga lično ne poznajem je primetio Sofiju u Zemunu i ja sam krenuo tim tragom koji se ispostavio tačan…Obrade veliko Vam hvala! Ubrzo se javila i gospođa koja je Sofiju videla u prodavnici i čija je ćerka uspela od odvuče Sofijinu pažnju i sačuva dragocene minute pre mog dolazka…Zahvala sam vam
Zahvaljujem i inspektoru policije Milošu iz MUP a Srbije iz Despota Stefana... Zahvaljujem i ljudima iz medija…prijateljima iz branše kao i svima vama koje ne poznajem i koji ste pritrčali u pomoć!
Čuvajte decu i nek vas Bog čuva", napisao je glumac u objavi na svom Fejsbuk profilu.

Podsećamo, Zekavica je juče uputio apel na društvenim mrežama kako bi pronašao ćerku.

"Pažnja! Molim sve prijatelje i poznanike u Beogradu da obrate pažnju ako primete moju ćerku Sofiju Zekavicu (16) da okrenu mene ili policiju u Beogradu. Pobegla je danas od kuće, suicidna je i tražimo je! Ovo su slike od danas", napisao je Petar u opsiu na društvenoj mreži, uz fotografiju.

Ubrzo se u komentaru oglasila majka devojčice koja je napisala da je devojčica pronađena.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

15 h

Podeli: